Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szayan
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Hudora Big Wheel rollerem, amit imádok. De a felnyitó/összecsukó résznél, sajnos eltört valami, ha húzom a kart, hogy becsukjam, a kis pöcök nem mozdul. (Ellenben egyszer már a fél pöcök kiesett, szóval tuti eltört...)
Vidéken lakom, így csak bringaszervízbe tudtam elvinni. A pasi szerint ez nem igazán gond, nyugodtan használhatom, nem fog alattam összecsukódni, stabil. Én azért tartok ettől egy kicsit. Nem trükközök vele, csak melóba járáshoz használom, ha jó idő van...
Találkozott már valaki ilyen problémával? Próbáltam nézni a neten, hátha külön meg lehet venni ezt az alkatrészt, de nem találtam. Vagy tényleg használjam tovább, mintha mi se történt volna?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest