Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel látom, hogy szeretitek kiragadni a kontextusából a dolgokat ezért sajnos magyarázatot kell írnom a dolgora. (mondjuk ez a PH-n nagyon megy, hogy direkt értetlenkednek az emberrel)
Az előttünk lévő járda még csak pár éves szóval hibátlan és nem jár rajta a madár sem. Dehát kilépnek eléd! Nem. Olyan magasan vagyok a roller-en, hogy simán belátok mindenki kerítése felett így esélytelen, hogy elém jön valaki.
Kettő: Nem fogom járdán használni csak ha nagyon muszáj és nem fogok rajta 25-el sem menni.
Azért TESZTELGETTEM járdán mert nem akartam kimenni az útra, inkább a járdán essek ha esek.
Bicikli út előttünk nincs, odáig el kell menni előbb, de mint mondtam nem mertem még kimenni vele az útra.Remélem mostmár világos, asszem itt mindenki felnőtt szóval ne értetlenkedjünk már össze-vissza.
Gyorstöltés: Megérte. 65%-on volt, mire megcsináltuk a biztosítást 89% lett.
Indulási sebességet ha lehetne sem állítanám nullára mert ha egyhelyben áll és valaki veletlenül rányul a gázkarra már repül is a roller.
Index hangerőt nem lehet állítani sem a csipogást kikapcsolni és igen, hangos.
Motoron sem felejtettem el soha kikapcsóni az indexet ezen sem fogom.Na csak ennyi akartam írni.
Holnap elviszem messzebb tesztelni arról még írok majd aztán részemről ennyi lesz a roller topic. Nekem nincs kedvem senkivel sem hülyeségeken vitatkozni.
Lámpát rendeltem rá amin lehet kapcsolgatni távirányítóval a fényszórót.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- E-book olvasók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest