- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton
üzenetére
Szándékosan nem írtam semmit a G30-hoz, neked kell eldöntened, h kell-e erősebb, lengéscsillapitós, (indexes) roller, vagy nem.
Én csak felsoroltam az alternatívákat, h mik a lehetőségek.
Mert tényleg az van, h 60ezret ráköltesz, a roller meg ér 100ezret, vagy kevesebbet, még akkor is, ha épp rálocsoltál 60-at, és pl lengéscsillapító akkor se lesz rajta.De igy, h 35-ből megúszod, szerintem maradj inkább a G30-nál, ha teljesen megfelel a céljaitoknak.
Nekem is volt, pont ilyen global verziós egyébként, imádtam, de lengéscsillapító nélküli rollert már nem használnék, nálunk nagyon rosszak az utak sajna.
A G2-höz még annyit hozzátennék, h újonnan szerintem nem éri meg megvenni, amennyiért adják, annyiért van már jobb roller, de a használtak között ha olcsón ki tudjuk fogni, akkor nagyon jó vétel szerintem, ezért javasoltam mint lehetőséget.
Ami a súlyt illeti, a nagyobb akksi mindig plusz súly; és a lengéscsillapítók is növelik az önsúlyt, tehát ha váltanál lengéscsillapítós rollerre később, akkor ez ilyen, azok nehezebbek.
A Xiaomit is (részben) a Ninebot tulajdonolja, szóval a Segway és a Xiaomi mindegyik jó. A Navee pedig a Xiaomihoz tartozik, a GT3 Max pl ha megnézed, szinte teljesen ugyanaz, mint a Xiaomi 5 Max, csak más a skin, illetve akkora akksi van benne, mint a G3-as Segwayben, gyakorlatilag az egyetlen roller ebben a kategóriában, ami nagyobb akksit kínál, mint a szokásos 48V 10Ah-al szerelt rollerek, ezért szoktam megemlíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest