Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz buherton #36580 üzenetére

Szándékosan nem írtam semmit a G30-hoz, neked kell eldöntened, h kell-e erősebb, lengéscsillapitós, (indexes) roller, vagy nem.
    Én csak felsoroltam az alternatívákat, h mik a lehetőségek. :)
    Mert tényleg az van, h 60ezret ráköltesz, a roller meg ér 100ezret, vagy kevesebbet, még akkor is, ha épp rálocsoltál 60-at, és pl lengéscsillapító akkor se lesz rajta.

De igy, h 35-ből megúszod, szerintem maradj inkább a G30-nál, ha teljesen megfelel a céljaitoknak.

Nekem is volt, pont ilyen global verziós egyébként, imádtam, de lengéscsillapító nélküli rollert már nem használnék, nálunk nagyon rosszak az utak sajna.

A G2-höz még annyit hozzátennék, h újonnan szerintem nem éri meg megvenni, amennyiért adják, annyiért van már jobb roller, de a használtak között ha olcsón ki tudjuk fogni, akkor nagyon jó vétel szerintem, ezért javasoltam mint lehetőséget.

Ami a súlyt illeti, a nagyobb akksi mindig plusz súly; és a lengéscsillapítók is növelik az önsúlyt, tehát ha váltanál lengéscsillapítós rollerre később, akkor ez ilyen, azok nehezebbek.

A Xiaomit is (részben) a Ninebot tulajdonolja, szóval a Segway és a Xiaomi mindegyik jó. A Navee pedig a Xiaomihoz tartozik, a GT3 Max pl ha megnézed, szinte teljesen ugyanaz, mint a Xiaomi 5 Max, csak más a skin, illetve akkora akksi van benne, mint a G3-as Segwayben, gyakorlatilag az egyetlen roller ebben a kategóriában, ami nagyobb akksit kínál, mint a szokásos 48V 10Ah-al szerelt rollerek, ezért szoktam megemlíteni.

Új hozzászólás Aktív témák