- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szerinted ki lesz az a vállalkozó szellemű, aki "csak azt az egy cellát" kicseréli?

Tudod mekkora munkával jár a megbontása, kimérése? Mi a garancia, hogy "csak" egyetlen cellácskával van probléma, és honnan szerzel ugyanolyan cellát? Miután elkészült a javításod, ki garantálja, hogy a többi nem fog megmurdelni "ugyanúgy", esetlegesen felgyújtva az ügyfél lakását, aki rád fog mutogatni, hogy te javítottad?Szerintem egy ilyet kevesen fognak bevállalni, jó érzéssel, de ne legyen igazam!
(Magam nevében tudok nyilatkozni, mert én biztosan nem vállalnám, hiába vannak mérőeszközeim, meg ponthegesztőm, meg minden, ami kell. Új akkut építeni: oké! Megjavítani egy saját magad által építettet még szintén, habár nekem sose kellett, hálistennek, hiszen eleve jó minőségű, és pontosan tudod mi van benne... Ellenben kendácsolni egy kínait? Véleményes. Ha nikkelszalag törés, és felül kell hegeszteni, megoldható, de a cella cserebere, az ilyen esetben szerintem teljesen zsákutca.
)NOKA32: mekkora akkura lenne szükséged? Ha nem túl nagy, beleférhet 100K-ba...
13s6p-t csináltam anno párat... Ezeknél az okos BMS dobja meg az árat, de megéri. (Pontosan nem emlékszem, mennyi, de anno tuti belefért 100K-ba: nem nagy akku.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Magam nevében tudok nyilatkozni, mert én biztosan nem vállalnám, hiába vannak mérőeszközeim, meg ponthegesztőm, meg minden, ami kell. Új akkut építeni: oké! Megjavítani egy saját magad által építettet még szintén, habár nekem sose kellett, hálistennek, hiszen eleve jó minőségű, és pontosan tudod mi van benne... Ellenben kendácsolni egy kínait? Véleményes. Ha nikkelszalag törés, és felül kell hegeszteni, megoldható, de a cella cserebere, az ilyen esetben szerintem teljesen zsákutca.
)