- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
PociAti #32586 üzenetére
Igen, értem amit a futómű témában írsz. Régebben motoroztam és eléggé képben vagyok azzal, hogy egy jól kinéző, de nem az optimális tartományban dolgozó futómű mit jelent.
Viszont mindenképpen szeretnék egy robosztusabb futóművet alá, mert tapasztalatom szerint egy kiélezett helyzetben ez a különbség a csúfos bukás és egy megúszott helyzet között. Ezek az M365 klónok nekem ezért nem szimpatikusak. Szerencsére a lányom kevésbé ad a külsőségekre, hallgatni fog rám, ha a műszaki tartalom mellett érvelek majd.
Néha én is használnám azért a rollert, ezért sem lenne baj, ha nem csak a lepkesúlyú zsokéval működne optimálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest