Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm, ez hasznos. Azt nem írtam, de szerencsére városon kívül végig bicikliút van, vagy földút, de ott amúgy sem mennék gyorsabban.
A biztosítás + jogsi nem szempont, van korlátlan jogsim motorra. Inkább a saját testi épségem miatt lenne a 25 km/h "önkorlátozás"
Még a Joyor S5 Z is látókörbe került, az éppen 22 kg a leírás szerint, szóval határeset. Azt nem tudom mennyire megbízhatóak ezek.
-
Golota
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Általában last mile. Mondjuk az esetek 70%-ban. Viszont van pár alkalom, mikor meg kell tennem vele 22 km-t oda-vissza. Ennek kis része (kb 1km) zúzott köves út, amin jó nagy kátyúk vannak. Semmiképpen nem akarok egy tankot, mert erre van egy nagyrobogóm, de néha elég macerás a logisztika és van, hogy odafelé még kocsival megyek, vissza meg ahogy sikerül (busszal és rollerrel vagy csak rollerrel). Jelenleg egy lábbal hajtós rollerem van, ezzel is megoldom, de nem ideális. Nem napi ingázás ez, hetente van, illetve néha random módon felmerül. A Segway E3 pro kb optimálisnak tűnik erre a célra, csak érdekelt volna, hogy létezik-e jobb választás a kategóriában.
-
Golota
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen, vágom, hogy a hatótáv és a jó futómű az nem éppen a súly redukálás záloga. Ezért is vagyok meglőve. Nekem tényleg fontos, hogy könnyű és viszonylag jó futómű legyen alatta. Az út nekem oda-vissza kb 22 km. Én 75 kg vagyok felöltözve amúgy, gondolom ez sem mellékes
-
Golota
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
30 km távig együtt tudok élni vele, de annál rövidebb már necces lehet, mert aglomerációban lakom és az út felén tudnám használni a max sebességet, bent a városban már csak cruisolnék.
Látok itt sokaknál az úton Kukirin G2/pro-kat, de valahogy nem hallok jókat a márkáról és sárnehéz is. Nekem fontos, hogy könnyen lehessen ki-be pakolni csomagtartóból, illetve felszállni vele buszra, ha úgy adódik.
-
Golota
senior tag
Sziasztok.
Létezik jobb választás Segway E3 pro-nál, ha a szempontjaim fontossági sorrendben a következők?
1) súly: legyen 22 kg alatt
2) jó futómű, jó lenne ha enyhe terepet is bírna, de nem crossmotor helyett lesz
3) megbízható márka, jó kivitel
4) ára: max 200K
5) hatótáv: kb 50 km, de tudok belőle engedni
5) max sebesség 30km/h alatt! 25 km/h ideálisA Segway E3 Pro kb az a kompromisszum, amit keresek, de ha van jobb futóművel is roller, azt megnézném.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest