Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stospam
tag
Azt gondolom, hogy akkor nincs más lehetőség, mint kiválasztod valós próba nélkül és ha nem válik be neked mint közlekedési eszköz, akkor talán jó lesz asszonynak (ha más úton jár dolgozni) vagy a gyereknek, ha már eléggé megnő.
Én olyantól vettem az elsőt, akinek nem vált be, mert nehezebb volt a személy súlya mint ideális lett volna és sok volt a járdaszegély az útvonalán. Amerre én járok, ott szinte mindenhol sima a lehajtás a járdáról az úton történő átkeléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én olyantól vettem az elsőt, akinek nem vált be, mert nehezebb volt a személy súlya mint ideális lett volna és sok volt a járdaszegély az útvonalán. Amerre én járok, ott szinte mindenhol sima a lehajtás a járdáról az úton történő átkeléshez.