Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Peaceliker #20074 üzenetére

Rolleren még nem teszteltem mennyit segít a térdszorító, mert csak a hozzászólásod közben jutott eszembe ennek előnyös tulajdonsága. Korábban rengeteget túráztam, rendszeresek voltak a 40 - 50 km-es távok (de a Kinizsi 100-at is teljesítettem). Viszont már leálltam róla, úgy van értelme csinálni, ha rendszeresen, kissé megszállottan tolja az ember, viszont az rontana a helyzeten.

Csak esős időben szokott jelentkezni a porckopás miatti fájdalom (tipikus jelenség). Esőben meg ugye keveset rollerezünk, ezért nem gondoltam még rá eddig.

Térdszorítóm konkrét típusának nincs jelentősége, hatalmas a kínálat, egyre jobbak vannak. Kényelmesnek nem mondanám, mert szorosan fogj a combot, attól meg hátul elszorulnak az erek. De hozzá lehet szokni, és annak kellemetlensége nagyon hamar megszűnik, a térdfájdalomról viszont ez nem mondható el.

Gyógyászati kellékeket áruló szaküzletben többet tudnának segíteni. Ha nem tetszik a kínálat, keress másik üzletet, vagy sportboltot. Vannak eszközök, melyek oldalirányú elmozdulásra nagyobb védelmet nyújtanak, egyén függő kinek mire van szüksége.

Új hozzászólás Aktív témák