- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Peaceliker #20074 üzenetére
Rolleren még nem teszteltem mennyit segít a térdszorító, mert csak a hozzászólásod közben jutott eszembe ennek előnyös tulajdonsága. Korábban rengeteget túráztam, rendszeresek voltak a 40 - 50 km-es távok (de a Kinizsi 100-at is teljesítettem). Viszont már leálltam róla, úgy van értelme csinálni, ha rendszeresen, kissé megszállottan tolja az ember, viszont az rontana a helyzeten.
Csak esős időben szokott jelentkezni a porckopás miatti fájdalom (tipikus jelenség). Esőben meg ugye keveset rollerezünk, ezért nem gondoltam még rá eddig.
Térdszorítóm konkrét típusának nincs jelentősége, hatalmas a kínálat, egyre jobbak vannak. Kényelmesnek nem mondanám, mert szorosan fogj a combot, attól meg hátul elszorulnak az erek. De hozzá lehet szokni, és annak kellemetlensége nagyon hamar megszűnik, a térdfájdalomról viszont ez nem mondható el.
Gyógyászati kellékeket áruló szaküzletben többet tudnának segíteni. Ha nem tetszik a kínálat, keress másik üzletet, vagy sportboltot. Vannak eszközök, melyek oldalirányú elmozdulásra nagyobb védelmet nyújtanak, egyén függő kinek mire van szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W