Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
Szia, pont pár kommenttel feljebb volt ez téma, a #34369-34370 között. Engem kivéve itt már mindenkinek van órája az Aliexpress-ről, szívesen segítenek szerintem, főleg ha kicsit specifikálod az igényeid, pl. fazon, típus, funkciók, árszint. Szerintem ne a brand, hanem ezen igények, elképzelések felől induljál, ha pl. Neked pilóta kell, arra van több brand, több modell, több szerkezet, többféle árpont. De ez csak az én javaslatom, többiek gyakorlottabbak itt kínaiban.
-
mqm
senior tag
Szerk.:
Az a San Martin amit linkeltem nem autoamata.
Ez lenne inkább.
-
zoarden
tag
Ez a kettő liszemelt eléggé eltérő stílusú, az egyik kronó a másik szkeleton, az egyik egy funky stílus, a másik acélszürke komolyságú némi szinesítő narancssárgával..nem is tudom mit mondanék rá..csontvázasított egy kis bauhaus beütéssel.
kérdések amire pl magadnak meg kell adnod a választ: Melyik miért tetszik? Mikor, hova, milyen alkalomból hordanád?
A San Martinok jó minőségűek, ha visszakeresel a topicban, találsz róla több infót.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
freddirty
senior tag
A San Martin narancsos verziója van itthon. 160-170 USD körüli az ára, de szerintem kínai órához képest erősen túlárazott (Szerintem a San Martin túlértékelt, de mondjuk ezt két SM óra után mondom, lehet másnak van több). A tok semmi extra, az élek túl élesek, a stiftek környékén még hegyesek is. A szerkezet ha jól emlékszem VK61, másodpercmutatóra ne számíts nincs rajta. De ezen kívül szerintem OK az óra, vidám a kinézet, narancs/fehér nato szíjjakkal funny nyári viseletre tök OK.
Az ára az ami problémás, Igazából 50-60 dolcsi környékén kéne lennie. Ugyanennyiért tríciumos fényevő kínai órát vettem, jobb tokkal, vagy 60-70 dollárért bármelyik Addiesdrive/Steeldive messze jobb minőségű. (de mondjuk azok azt hiszem mind mechanikusok NH35-el)
A Ciga design nagyon megosztó, ha bejön a kinézet akkor miért ne? Nekem nincs, de nekem fontos a jó leolvashatóság, tehát nem is lesz.fred
-
zoarden
tag
szkeleton és a jó leolvashatóság ritkán találkoznak. Legalábbis én nem nagyon emlékszem ilyen együttállásra.
Amikor hosszú óraviseletlenség után megvettem az első órámat kb 13 éve, egy ún open heart-osat találtam, aminél csak a billegőnél/hajszálrugónál volt megnyitva a számlapja , A hátlap viszont üvegből volt. Tehát ki tudtam magam élvezkedni, mert láthattam előlről is a mozgást, hátul pedig még mást is.
Így ez a leolvashatósággal értelmes kompromisszum volt.
Valakinek meg olyan az ízlése hogy frászt kap az open heart miatti szimmetriahiány miatt
(mondjuk az enyémen 6 óránál van van a hajszálrugó, így ez nem sérül, de ez szerkezetfüggő )
Élőben lenen jó látnod-amire persze nem nagyon lehetőség*.
Egy-egy nehezebben leolvashatónak tűnőnél is van, hogy mozgatva az órát más beesési szögnél jobbá válik a leolvashatóság. Meg persze a generált mesterséges fotókhoz képest soxor másképp hat egy élő kép.
Emiatt próbálj rákeresni youtube-on, egy videon legalább lesz sejtésed a mozgatott több szögből felvett órán hogy milyen lehet élőben.
Ha nem zavar hogy nehezebben olvasod le, akkor nem gond.
*Vagy 6 éve egy open heartos Orient Start felpróbáltam és ezért nem vettem meg a Tutunál, mert élőbben annyit csillogott, volt rajta több komplikáció és számlap megnyitás hogy ékszernek elment-szép kidolgozottsággal, részeltekkel, de az én szememmel órának már kevésbé.[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
-
Land
veterán
Tudom, hogy utólag korrigáltad, de nekem pont ez az avocado féle SM jön be mostanában. Keresek 100k Ft-ig jó minőségű, jó acél szíjas saját dizájnos Quartz órát és ezt szemeltem ki. De ha vannak még tippek "original" dizájnra, akkor jöhet nekem pár tipp. Homageból már tele az óratartóm.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Nézőpont kérdése az ár. Ha megnézzük az ismertebb nagyobb gyártókat, akkor jó tokos, zafíros, jó szíjas (tömör végszem, nem csörgős zörgős tömör szemes szíj, normális, nem lemez kapocs), jó lumés óra nem igazán van 100k Ft-ig. És máris nem drága egy quartz SM...
És szerintem ég és föld egy SM vagy egy Addiesdive, Pagani stb óra minősége. Volt mindből, kapásból úgy kezdtem, hogy a szíjat lehajítottam róluk, mert gagyi volt.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
bigmasterg
addikt
Szerintem meg kifejezetten jó ár/érték arányúak a SanMartinok. Igaz érdemes kivárni az akciókat. Saját tapasztalat SM-el: [link]
Én elégedett vagyok vele.
A szíj szélét találtam kicsit élesnek, de azt sikerült órással 2ezer ft-ból megoldani. Ezen kívül tök jó a fém szíja, masszív, nem lötyögős és gyorsállítós is.
Konkrétan a 70 ezer Ft-os forstner szíjam nem jobb minőségű. (azóta is a nivada van rajta).
Pl egy hasonló sítulsó pagani design szíj gyengébb ennél. -
fakekorom
tag
CUSTOMS, TAXES, DUTIES AND FEES
●Prices displayed on the website are in US Dollars. ( Excluding any Import Duties / Custom / VAT Charges etc. )
●Some countries may have Import duties, VAT taxes, Custom fees, brokerage fees, extra local carrier charges or other charges etc. issued by recipient’s local government or agents. Any such charges have to be taken care by the recipient because it goes to recipient countries development and welfare programs.
●Since duties and taxes differ from country to country so we are unable to provide estimation on same, we suggest you to contact your local customs office / agents for further information.IMPORTANT NOTES: Shipping Fees and taxes will not be refunded for the packages that are refused due to Any Duties/Taxes at the recipient end.
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Land
veterán
Lehet bepróbálom. Vagy megfogják vagy nem, de valamiért csak az a neve a szállítási módnak, hogy taxes-free Post Shipping...
Így kb 62.000 Ft lenne. Ha megszorzom 1.3-mal, akkor kb. 81.000 Ft lenne.
Megnéztem skbwatchesen, ahol alapból Németországból küldik. Ott 218 dollár lenne és annak tuti az a vége, mely kb 75.000 Ft.
Alin pedig jóval drágább jelenleg.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Faresz1976
aktív tag
Sajnos csak Paganiban találtam akciósat 26e-ért
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
bigmasterg
addikt
A sima verziók hozhatóak el SM10 kóddal 279$-ért, EU raktárról.
(Kíváncsiságból beraktam a kosárba a homokdűnés, barna hullámos verziót kosárba, és igen, 279-re levihető.)#35165dzsi23
Menő, hogy csak a külseje forog, ezt nem is tudtam.
Nivadának van most 30 napig konfigurátora, ott a piros worldtimer tetszik a legjobban. De gyanús hogy ennél egybe forog az egész lünetta. -
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
En is ezt terveztem de az élet beleszólt ( szemüveg kellett ). A citromsárga és a kék között variáltam. Végül így akkor a Monster lett helyette . Majd nyáron....
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
Eh.
Ebbe a modellbe anno beleszerettem, aztán kiszerettem belőle, egyrészt a sikertelen rendelés, másrészt a GS másolás kamuzós megmagyarázása miatt. De megmondtam már akkor is, ez lesz a fejőstehén modelljük.
De most úgy látom, a San Martin is kezd elgrandseikoizálódni. Mi lesz a következő, Shenzhen Smog? Kantoni Köd? Nem kellene belekeverni 'ihletadónak' a természeti jelenségeket, a fűt, fát, bogarat. Sokkal becsületesebb lenne, ha nyíltan megmondanák, lila és zöld még nem volt, de vegyétek meg, mert nagyon kell a pénz.
Szerintem most ezekkel az újabb és újabb számlap verziókkal a legjobb úton haladnak a fogyasztói elfáradás, a saját flagship modelljük devalválódása felé. Abba kellene kicsit jobban belegondolniuk, milyen negatív hatásai is vannak ennek a folyamatos 'megújulásnak', alábbiakban egy hevenyészett gondolatkísérlet.
Teszem azt, átlagos órakedvelő vagyok, nagy nehezen, de kiköhögtem a pénzt az első modellre, a selyemfényű ezüst számlaposra. Utána ugyan picit megzavart, hogy kijött a homokdűnés számlapos verzió, fehérben és bézsben is, de sikeresen bemagyaráztam magamnak, azoknak túl műanyagos az összhatása, vagyis mégiscsak jól választottam az elején, tehát nem az a valódi ok, hogy az újakra nincsen pénzem. (Dehogynem.)
Az viszont már kifejezetten kellemetlenül érintett, hogy kisvártatva megszondáztatták a közösséget, vajon melyik számlap legyen a következő. Meteor? Aventurin? Gyöngyház? Lápisz? A bőség zavara a fogyasztó kimerüléséhez vezet, rögtön elkezdtem más szemmel nézni a sajátomat is. Biztos jó döntés volt? Persze, nem is volt lehetőségem mást választani, nem volt igazi döntés. De akkor most mi legyen, az aventurin jobban tetszik, adjam el a régit? Spóroljak össze az újra? De melyik újra, mindegyik tetszik...
És ezek után most újra elkezdik a
cukkolástpiac tesztelését ezekkel a légköri jelenség számlapokkal, de közben ugye ott voltak a másik GMT modellnél azok a cuki gyümölcsös opciók is.Ez így nagyon frusztráló. Így nem lehet jó döntést hozni. Illetve lehet: nem venni semmit. Mert ha vennék valamit, később úgyis megbánnám. Biztos ezt akarja a San Martin?
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
Alapjában véve elégedett vagyok. 2 fájó pontom van csak, az egyik a saját hibám mert ezt a színt választottam. A másik egy kis kidolgozottsági probléma. A lünetta süllyesztett, és a kiálló részek amik a szíj végén vannak a sarkainál nagyon hegyesek, de nagyon!
Ezennkívül teljesen rendben van. A szíj nagyon jó, a lünetta szintén. A tok hátulján a gravírozással is elégedett vagyok, az Addiesdive órámnál lehet vele bőrt "reszelni" (majdnem) .
A legnagyobb nyűgöm mégis a szín, lehet a pirosat kellett volna választanom.
Még az is megfordult a fejembe, hogy eladom....[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Sajnos nem vagyok egy modder fajta . Bár hamarosan érkezik a mutató leszedéshez/felrakáshoz a készlet, félek tőle . Előbb kipróbálom magam egy rossz órán aztán meglátom . A monstert ettől függetlenül nem piszkálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs