- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
aktív tag
holgyismerosnek szeretnek olcsobb noi karorat venni (kinabol), jol latom hogy ebben a topikban foleg ferfiorakrol szol a diskurzus? ha igen, ajanlanatok egy olyan topikot, ahol ilyesmit talalok?
koszonom -
petipetya
nagyúr
Egy hosszabb vélemény a Vostok Komandirskie K-35 (350617) óráról. Olvasási idő kb. 5 perc, melyhez a fejetek alá helyezett párna mellett kellemes hangulatot biztosít ez a dal.
Paraméterek:
Tok átmérője 42mm, vastagsága 15mm, a tokfülek végei közötti távolság 48mm és 22mm-es szíj való hozzá. A súlyáról nem találtam megfelelő adatot a neten, lemérni pedig nincs lehetőségem, ám az eddigi óráimhoz képest nehéz.Tok:
Nyers, az élek nincsenek eldolgozva, szinte mindenhol egy éles felületbe botlik az ujjam. A korona mellett nincs kiemelkedő sziget, ezáltal kényelmes a kezelése. A recézett korona olyan jól kapaszkodik az ujjaimba, mint egy Gaz-66 kerekei az erdő talajába, ezáltal kényelmes tekerni. A korona csavaró mozdulattal nyitható és zárható vissza, amely így a vízállóságot hivatott képviselni. Az idő/dátum beállításán és az óra felhúzásán kívül másodperc stopra is alkalmas, melyet teszteltem. A lünetta jobbra-balra forgatható átmenet és kattogás nélkül, azt viszont nem tudom, hogy az Amphibian-hoz hasonlóan cserélhető-e. Mindenesetre a másodperc mutatóval együtt remekül használható stopperként. Az óra síkjából kidomborodó plexi üveg nagyítóként is funkcionál, és habár különböző szögekből nézve sem torzít, ám a ráeső fény megtörése miatt itt-ott becsillan. Az orosz logika szerint a domború plexi a víz nyomásától még inkább hozzápréselődik a tokhoz, ezáltal biztosítva a 100m vízállóságot. A tok alján lévő domborulat valószínűleg a rotor miatt szükséges, amely a tok tetején található lünettával és a domború üveggel egy repülő csészealj benyomását kelti. Az egész tok matt felületet kapott, amely nagyon jól áll neki. A hátlapon az alábbi cirill betűs szövegek találhatóak: waterproof 100m, automatic movement, chockproof. Ennek a kidolgozása és mintázata szépre sikerült, a záró mechanizmus pedig szintén a vízállóságot segíti: egy külön gyűrű szorítja rá a hátlapot a tokra.Szíj:
Az elérhető 22mm-es bőr, szilikon, NATO és fém közül a legutóbbit választottam. Az apróbb szemű Komandirskie szíja helyett a K-35 a 3 sorból álló és nagyobb szemű Amphibian szíjával érkezett, melynek kifejezetten örülök. A két külső sor és a csat rész matt, ám a belső sor fényes - szívesen megnézném egy teljesen matt szíjjal, melyre persze átraknám a Vostok szíj zárszerkezetét. A YouTube-os videókban dicsérik még a szilikon szíját,
illetve nekem remekül mutat egy fekete RAF NATO szíjjal a fekete számlap miatt. Visszatérve a jelenleg használt fémszíjhoz, a viselete kényelmes, a Boctok feliratú biztonsági zár hasznos, és a szemek kiszedésén túl még 3 lyukban állítható a szíj hossza - ezáltal annyira kényelmes, hogy se nem szorít, se nem lötyög. Egyszerű, olcsó minőségű, ám kellemes viselni. A vásárlók visszajelzése alapján a bőrszíj silány, ám a többivel jó viselni az órát.Számlap:
A lünettán található számok egy mélyedésben helyezkednek el, melyek közül csak azilluminátusháromszög foszforeszkál. Haladjunk befelé, az óra számlapja "fekete", a kis -és nagymutató ezüst alapon fehér színű, míg a másodpercmutató piros. A számok és az egész órákat jelölő pöttyök szinték fehérek. Összességében erős és gyenge fény mellett is jól látható az aktuális idő, ráadásul a mutatók és a páros órákat jelölő pöttyök is foszforeszkálnak. A foszforeszkálás hamar elhalványul, ám emellett sokáig látható. A számlap különlegessége a 24 órás beosztás, hiszen a katonai múltja miatt egy tank belsejében nem mindig lehetett tudni, mikor van nappal és éjszaka. Amint ráállt a szemem és az agyam a 24 órás leolvasásra, onnantól kezdve kedvtelve nézem az időt az órán. Egyedül a dátum ablak veszik el a halványsága miatt, ám azt úgysem használom. A számlapon az alábbi cirill betűs szövegek találhatóak a vörös csillag és katonai rangjelzés (?) mellett: Komandirskie, 100m, Made in Russia, 32 jewels.Szerkezet:
A 32 köves 2431B movement 19800 frekvencián rezeg - nem egy svájci minőség, de teszi a dolgát. Így pár nap után körülbelül 40 másodpercet siet, miközben éjjel-nappal rajtam van. Kivéve zuhanyzáskor, hiszen nem szeretem szándékosan amortizálni a cuccaimat - az persze más, hogy nyugodt szívvel hagyom majd a kezemen, ha elkap az utóbbi években divatos monszuneső. A járástartalékról és az éjszakára különböző szögekben letett óra pontosságáról még nincsenek tapasztalataim. Az anti-shock nevezetű védelmi vonal elvileg egy leesés okozta meghibásodástól is megvédi az órát.Verdikt:
Egy nyers kidolgozású, karakteres és egyedi megjelenésű, igencsak nehéz óráról van szó. Sokféle szín -és szíjkombinációval lehet megvásárolni, így biztosan mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt. Nekem a fehér és fekete számlapos változatok szinte mindegyike tetszik. Az üveg anyaga, és a kenés nélkül érkező darabok adhatnak okot az aggodalomra, ám egy jó pénzért kifogott példány esetén még így is jó ér/érték aránnyal számolhatunk el a végén.Fotókat tartalmazó hozzászólásaim:
16645, 16677, 16661 és 16648Köszönet schawo-nak, mivel az óra topicban olvasható, egyik hosszabb lélegzetvételű írása ihletett meg.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
csatacsita #16697 üzenetére
-
csatacsita
tag
válasz
voyager4.4 #16687 üzenetére
Válaszoltam a linken.
-
petipetya
nagyúr
Szoktátok figyelni, hogy x darab lépéssel, vagy y aktív mozgással mennyi energia megy az automata órába? Például kíváncsi lennék arra, hogy a mai 1 óra 14 aktív mozgás (kb. 4.26 km és 6400 lépés) mennyit pumpált vissza a Vostok automata órámba.
-
pulutodurumo
őstag
Fel tudtam használni két kupont a fergeteges Ali vásárban, úgyhogy úton van egy újabb óra
Picivel 20$ alatt hoztam el, remélem nem lesz csalódás. Nézegettem már egy ideje, de most már tényleg le kéne állnom...
-
smokin
tag
Még érkezett az újabb páros.
Hát...
A Cadisen órában csalódtam,pozitív értelemben,nagyon minőségi a cucc sőt, élőben még jobban néz ki mint a képeken és ez elég ritka.
Érződik hogy,nem spóroltak semmin,ahhoz képest hogy,47mm az átmérője nem tűnik olyan nagynak.
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok.A Holuns órák tényleg 5ATM-esek?
-
Fall-N
veterán
válasz
voyager4.4 #16687 üzenetére
Rákeresel a pontos típusra Google-n és megnézed körülbelül mennyiért árulják állapottól függően. Szerintem objektíven senki sem tudja megmondani, főleg nem képről. Annyi látszik, hogy elég karcos, kopottas. De a márka és a svájci szerkezet miatt nem értéktelen!
Kérdezd meg esetleg a svájci órák topikban.
-
voyager4.4
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
viktor0911 #16680 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
viktor0911 #16680 üzenetére
Mi lehet a szerepe a kis számlapok közül a 3 óránál található 0-12 beosztásnak? Csak 12 óra lenne a járástartalék? Végül is egy Tevise esetén sem több felhúzás nélkül.
-
Genova1983
tag
Ez is egész jól néz ki.Ezzel a típussal valahogy nem is találkoztam,ahogy böngészgettem.
(#16675) pulutodurumo:Igen,ezt sejtettem is,nem is várok egy nagy csodát tőle.Úgy voltam vele,hogy ezért a kb. 2600Ft-ért még tesztelni is megéri.A márkával meg amúgy teljesen meg vagyok elégedve.A Skmei szerintem az egyik legjobb ár-érték arányú kínai óramárka.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Genova1983 #16672 üzenetére
Ezekkel csak az a baj, hogy a telefonos alkalmazás egy kalap kula. A litván (?) gyerek tesztjei szerint is. Maguk az órák nem rosszak.
-
Breki
veterán
válasz
Genova1983 #16672 üzenetére
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Eddigi Skmei óráim mellé tegnap rendeltem egy okosfunkciókkal megerősített Skmei 1301-et Aliexpressről.Kiváncsi leszek rá.Mindössze 10$ volt telefonos app-on vásárolva.A link web-es.App-on keresztül 10,92$ és fizetésnél lejött belőle még 1$ eladói kedvezmény.
-
petipetya
nagyúr
Kerestem egy korábbi hozzászólásomat, és látom ismét jó árban vannak a régebben linkelt Curren órák.
-
petipetya
nagyúr
Balról-jobbra: hagyományos NATO, fütyitlenített NATO (a rövid rész levágva) és RAF NATO
A hagyományos NATO esetén a visszahajtás főleg oldalra esik, emiatt szerintem csúnya:
A fütyitlenített NATO esetén a visszahajtás már eltolható a csukló aljára, amely szerintem már esztétikusabb:
A RAF NATO esetén a rövidebb hossz miatt nincs visszahajtás, így jelenleg ez a szíj jön be nekem a fémszíj mellett:
Viszont van olyan NATO, amelynél csatok helyett a RAF-hoz hasonlóan egy esztétikusan bujtatós résznél lehet visszahajtani. Anno ezen a Curren órán volt ilyen. Külön link ehhez a szíjhoz.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #16663 üzenetére
Fogd fel kerekítési hibának
-
petipetya
nagyúr
Jöjjön a többi fotó.
Eddig a fekete RAF NATO és a gyári fémszíj nagyon passzol hozzá, de további variációra is fogadok ötleteket. A 3 kényelmi állás közül (csatnál) jelenleg a középsőben a legjobb viselni:
Érdekesség, hogy jelenleg egyik webshopban sem látom ugyanezt: a háromszög a lünettán, a számlapon és a nagyszemes szíj - mintha úgy ollózták volna össze, vagy új széria és nem frissítették a fotókat:
Csuklón bevetésre készen, a hadosztály várja a parancsot a nyugati offenzívára:
-
norby_42
aktív tag
5 dolláros diver, nem tudtam otthagyni
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett az első Naviforce órám, egy 9095-ös.
Hogy lehet kikapcsolni az óránkénti csipogást? -
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #16645 üzenetére
Csak még egy komandirskie. Paraméterek: 42 x 48 x 15 mm (remek arányok), a szíj 22 mm-es. A kidolgozás kívül-belül nyers mint az oroszok, ez is nagyon tetszik ebben az órában. A korona úgy jön ki mint egy csavar, az első állásban lehet vele erőt húzni a rugóba. A második állásban lehet vele az időt állítani, illetve lestoppolni a másodperc mutatót. A dátumot pedig a nagymutató 9-12 óra közötti ide-oda járatásával lehet beállítani. A számlap 24 órás, de erről már tettem említést. A lünetta forgatásával stopperként használható a másodperc mutató - kedvelem, hogy régen a digitális világ előtt ilyen mechanikus módszerekkel indította el a tankparancsnok a támadást (az már sajnos más kérdés hogy pont a mi irányunkba...). Ezenkívül nem tudom, hogy van-e más szerepe a lünettának.
A fémszíj csatos részén van egy biztonsági zár is. Amellett hogy a szemek kivételével lehet állítani, a csatnál még 3 lyuk közül lehet választani, hogy valóban a legjobban és legkényelmesebben illeszkedjen a csuklóra. Hirtelen ennyi, a pontosságról és járástartalékról értelemszerűen majd később tudok nyilatkozni.
A világító réteg fél perces vakuzás után jól látható, de hamar elhalványul. A forgatható lünettán látható háromszög is foszforeszkál.
-
petipetya
nagyúr
Megjött a tesztelésre szánt nano kijelzővédő folyadék. Hogyan teszteljem egy erre szánt 1-2 USD-s órán? Elsőre arra gondoltam, hogy az óra
számlapjáraüvegére felvitt réteg esetén megnézem a karcolódást, aztán utána megpróbálom lemosni a réteget azszámlaprólüvegről. -
petipetya
nagyúr
Megérkezett a Dzsana mester által minden hájjal (olajjal) megkent Vostok k-35 órám. Most vettem észre, hogy 1 óra áttekerésével a nagymutató csak fele annyit mozdul előre a számlapon, mint egy átlagos óra esetében. Az első kézhezvétel során ez fel sem tűnt és így azt hittem késik, mivel egy normál 12 órás számlaphoz viszonyítottam a mozgását. Egyszer még eszembe is jutott a vásárlása után, hogy ha ez egy 24 órás számlap, akkor miért nincs rajta plusz mutató a GMT-hez, hiszen más márkánál így láttam megoldva. Ám ennél tovább nem jutottam a gondolatmenetben...
Mellé raktam a Lorust és a szintén ma érkezett Break fotólencse kinézetű órát, hogy lássátok miről beszélek - ráadásul világosan látszanak a jelölések a köztes órák számára is. Egyedi órát akartam, hát megkaptam, mivel a rendelés során nem figyeltem a 24 órás funkcionalitásra.
Lehet, hogy meg sem kellett volna kenetni, ám biztosan nem ártott neki, emellett abszolút bevállalom a korábbi tévedésemet (amely szerint azt hittem, késik az óra).
Habár piszok jól áll neki a katonai külsőt kölcsönző fekete RAF szíj, most éppen a saját fémszíja van rajta, ha már egyszer méretre állítottam. Alapból megfogott ez az egész orosz érzés benne, az eddig megismert logikának ellentmondó korona funkcionalitása, a belső szerkezet és a külső kinézet, ám mindezt most mindezt megfejelte a számlap funkcionalitása is. Egyszóval nagyon bejön ez az óra.
---
A Break szilikon szíja gyalázat, ám természetesen van hozzá fekete NATO-m. A szerkezet elég hangos, a hátlap pedig pattintós. Az paraméterei 42 x 50 x 10 mm. Egy nagyon igényes kidolgozású fekete kartondobozban jött meg, benne szivaccsal, mely az óra formájára van kivágva. Alkalmi viseletnek tökéletes, a vízállóságát viszont még kézmosással sem tesztelném.
-
Fall-N
veterán
válasz
csatacsita #16639 üzenetére
Elvileg azt írták hogy két kattanásig ki kell húzni a koronát és resetelni a szerkezetet és megoldódik a gond. Japán szerkezetről írnak. Pontosan nem találtam meg melyik.
-
csatacsita
tag
válasz
szabi__memo #16640 üzenetére
Igen, nem egy drága óra.
-
oba
addikt
válasz
Ez a Holuns nagyon tetszik. Csak kár, hogy ilyen batár nagy... vagy az én csuklóm vékony attól függ honnan nézzük. 40es méretben kéne...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Max veszel 4-5 elemcsere áráért egy újat
-
csatacsita
tag
Szeretett Benyaromról azt hittem, hogy kimerült az eleme, hagytam 1 hónapot állni, halogattam az elem cserét. A másodperc mutatója járni próbált, de nem tudott, egy helyben "topogott". / bocsi ezért a hatalmas szakzsargonért / . Beállítottam rajta azért az órát poénból és elkezdett járni. Jólvan, ilyen szokott lenni gondoltam, kicserélik az elemet és kész is. Elvittem az óráshoz és azt mondta, hogy az elemmel nincs baj. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége, mert a legszebb órám a Holuns mellett.
-
Breki
veterán
válasz
pulutodurumo #16636 üzenetére
-
norberto9
aktív tag
válasz
dzsi23 #16634 üzenetére
Erről írtam:
https://www.aliexpress.com/item/Wholesale-13-Color-Heavy-Duty-Nylon-Watchband-NATO-ZULU-Strap-18mm-20mm-22mm-24mm-Striped-Rainbow/32847371722.html?spm=2114.search0104.3.229.3ac793eefcrk1X&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10151_10065_10068_10344_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10304_10307_10302_10313_10059_10534_100031_10103_10624_10623_10622_10621_10620,searchweb201603_6,ppcSwitch_5&algo_expid=f38edf9f-4f98-45e5-8517-81aba2eae8f3-33&algo_pvid=f38edf9f-4f98-45e5-8517-81aba2eae8f3&priceBeautifyAB=0 -
twi452
senior tag
Én pont ma kaptam meg aliról a topiktagsági Sinobi 9710-est
Egész szép óra csak a szíj.. túl csajos számomra
Szintén alis nato szíjjak meg nem tudom hol járnak még úgyhogy addig pihen az óra is. -
dzsi23
addikt
válasz
norberto9 #16633 üzenetére
Kb. 40x rendeltem már aliról (persze, nem csak órát), és eddig nem volt gondom. Vagyis volt 3-4x, egyik éppen a legutóbbi rendelésemnél, de olyankor visszakaptam a pénzem. Egyébként van saját topikja az alinak.
Szerk.: Ha linkelted volna a konkrét terméket, akkor azt is megmondhatnánk, hogy az eladó mennyire megbízható.
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok.Én szövetszíjat akarok rendelni,és az aliexpressen találtam is olyat amilyet akarok,csak nem tudom mennyire megbízható oldal még onnan nem rendeltem soha
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
Eddig read only módban olvasgattam a topikot, sok hasznos infót találtam.
Leginkább a Panerai luminor homeage órákkal szemezgetek.
A jó minőségű cuccoknak azért megkérik az árát (Parnis, Marina militare), inkább valami egyszerűbbet keresek.
Az olcsóbbak közül a Megir féle változatról írtatok, de "sima" nem chrono-s órákról nem nagyon találtam infókat. Pedig, elvileg vannak fent az Alin.
Az alábbiak közül van valakinek esetleg gyakorlati tapasztalata:
Nobda N018
Skmei 1124
Erről lemondtam mert, hatalmasA tokfülekkel együtt 57mm.
Skone SK42 Ennél alig van rendelés és feedback sincs.Szóval leginkább a Nobda-ról szeretnék többet tudni, de bármilyen infónak örülök.
Köszi szépen. -
Jorgos01
tag
Még egy érv az óraátállítás ellen. Több mint negyedórát tekergettem mire végeztem. (Pedig nincs is olyan sok. Szegény Breki.) 😁😉
-
BKon
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Végre megérkezett a várva várt triumvirátus
Ezek az első Megir óráim (de valószínűleg nem az utolsó)
Szóval, eléggé meg vagyok elégedve minőségileg. A számlapok kidolgozottsága első osztályú.
A 3406-os fekete bevonata elsőre erősen tűnik, majd kiderülremélem nem fog nagyon kopnj, bár ritkán lesz használva. Nagyon bejön ez a szendvics számlap elrendezés. A szíjjal meg kellett küzdenem rendesen, hogy méretre tudjam állítani. Kicsi kínai barátaink fordítva "karcolták" a nyilakat...
Még a nagy kalapács is elő került
Amúgy ez is, és a 3006-os is hajtogatott láncszemeket kapott. Ez némi csalódás, azt hittem tömör szemek lesznek, de együtt tudok vele élni.
A 3006-os szíja már egyszerűbben ment, lehet a másiknál a festék bevonat is nehezített. Nagyon bejövős ez az óra is. A kék és ezüst a zölddel kombinálva egyszerűen király
És akkor végül, de nem utolsó sorban, az eddigi legjobb rendelésem. Erre még az asszony is azt mondta, hogy huuuu...A nem is olyan régen tárgyalt Megir 2072. Egyszerűen nem tudok rosszat mondani rá. Annyira eltalálták, hogy nagyon
a számlap gyönyörűen kidolgozott, a színek nagyon harmonizálnak. A fotó sajnos nem adja vissza igazán a színeket.
A szíj elég vastag darab, viszont puha, persze "GL"... Minőségéről nem tudok nyilatkozni, ez az első bőr szíjas órám, amin marad is a szíj. Nekem bejön a szíj. -
Breki
veterán
Most nem érdemes rendelni. 28-án sokkal jobb árak lesznek!
-
oba
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16619 üzenetére
Akkor nem lesz gond, thx
-
oba
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16611 üzenetére
A kék számlapos Currenen mennyire lehet zavaró vagy piacos hatású a belső fehér gyűrű?
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #16614 üzenetére
-
Egy-két
tag
Na ma megjött a Yazole 318-asom. Eldobtam az agyam olyan minőségi
rendes bőrszíj, puha, nem kemény, bőr illattal, tudom ez nem jelent bizonyítékot a teljes anyagra.
Szép színű mutatók, és csodás rozsdamentes acél tok, ami fényesre van polírozva/ bevonatolva.Lelövöm a poént! Friss regisztráció Alin, így volt egy 4$os kuponkám, ezek után 1,01$ért hoztam el. Szerintem főnyeremény ennyiért és ilyen minőségű kidolgozással. Cserébe elnézem neki hogy nincsen naptár ,,funkció" benne
És akkor beszéljenek a képek, ha esetleg valaki töprengett volna eme óra vásárlásán
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Ismerősöm ezt a két órát nézte ki : Gucamel , IK Colouring
Valamelyik óráról, vagy márkáról tapasztalatok?
-
Breki
veterán
válasz
csatacsita #16603 üzenetére
-
válasz
csatacsita #16603 üzenetére
Nem Paulaners, hanem Paulareis (vagy mi a túró)
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Ebben a Paulareis mennyire lehet jó a szerkezet? Féljek tőle 22$-ért? Esetleg ha valakinek akadna egy link kéznél quartzban ebből a fekete-narancssárga beütésből ilyen 30$ alatt ne tartsa magában! -
válasz
Rodzser Mór #16601 üzenetére
Nem tapasztaltam automatikus bekapcsolást. Gyárilag biztosan nem aktív. Teljessen jól leolvasható nappal és éjjel is.
Érdekességek a működéséről: Két fő kijelzője van, egyiken a stopper, másikon a pontos idő megy, vagy pedig az aktuális kör ideje, másikon a stopper teljes ideje. A felső nagyobb, az alsó kisebb karakteres, és váltható, hogy melyik melyik adatot hol mutassa. Tárolja a köridőket, utólag visszaolvasható, és elemezhető. A lépésritmust stopper indításkor és gombnyomásra is adja.
-
Rodzser Mór
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged