Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Én már éveket olvastam vissza a Svájci és egyéb órák topikjából. Szomorú is vagyok ,hogy így alakult a topik sorsa ! A régiek soha nem utálták ki azokat ,akik nem milliós svájci órákkal kapcsolatban kérdeztek ! Csak azokat akik a replikákat éltették. Bocsi ,hogy írtam erről.
Sajnos nem is mindig kaptam választ a kérdéseimre,ha az olcsó óráról szólt
Remélem itt lesz lehetőségem okosodni a hozzáértők válaszaival[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
válasz Jorgos01 #9491 üzenetére
Az nincs,de a falon jól mutat
Remélem nem lesz nagy hangja alvásnál.Ma le is tesztelem. Kár ,hogy nem silent mechanikájú a mp mutató! Bár nagyon csendesen ugrál a mp mutató !
Vajon egy radiocontrolled-es falióra szerkezetet, össze lehet-e, szerelni egy csendes járásúéval ? -
Blind
kezdő
Sziasztok !
Házilag ,hogyan lehet megtudni egy óra üvegéről,hogy zafíros vagy sem ?
Láttam egy videót ott ,egy vízcseppel tesztelték. Ez vajon valóban igaz ?[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
A stílus kedvelőinek ?
[link][ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Ha valakit érdekel
[link] -
Blind
kezdő
Sziasztok !
Imádom a 6498-werkes pilóta órám Mindig megcsodálom a szerkezetét
-
Blind
kezdő
válasz gagyilovag #10201 üzenetére
Saját fotó? bocsi ,de kapásból nyomtam a válasz gombot pedig még volt idő szerkeszteni .
Saját órádról raktad be a képet (#10201)?[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Meg kell osztanom veletek azt ,hogy az ebay kezd leromlani !
Egyre többször szembesülök azzal ,hogy átvertek ! Nem jön meg a kifizetett termék ,ez lehet pár ezer v több tízezer forintos tétel is. Vannak védelmi funkciók amik védik a vásárlót, de ez sajnos nem midig működik (törli magát az eladó stb). Vagy mikor írjak rá ,hogy miért nem érkezett meg a termék.
Ti ha ebay-en vásároltok ,hogy fizettek ? A paypal-el jobb fizetni ?
Ötleteket válaszaitokat előre is köszönöm !Vagy a Vámunk tünteti el a termékeket ?
[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Aki e-ink-es órát keresett itt egy link : [e-ink watch]
Az ára is elfogadható.Vagy :[link]
[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Melyik a legjobb Kinai ''Sea-Gull'' Automatic, hand-windig szerkezetek ?
A válaszokat előre is köszi. -
Blind
kezdő
Sziasztok !
Tudja valaki milyen szerkezetet, használ a Daniel Wellington ?
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Az Bostok Amphibiák lumja ,miért nem olyan erős mint egy Seiko-é ? A mutatók lumja erősebb mint az indexeké, de az is elhalványul hamar.
A kérdésem milyen költsége van egy teljes lume felújitásnak ? -
Blind
kezdő
válasz gipsztigris #14725 üzenetére
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Tegnap megérkezett a várt Sinobi órám.
Az óra kidolgozása szerintem tökéletes Az élek nem vágnak, még a tokfülek alsó felén sem.A szíj, szélei nem vágnak, odafigyeltek a megmunkálására. Az óra teljes hossza 24,7cm ,a tokfül széllessége 20mm vastagsága 13mm súlya 79g ,tokfül-tokfül 47,7mm ,tok/korona 45mm ,tok 42,11mm.
Tok erről sajnos semmi infóm sincs, lehet fém de réz is megkaparni nem szeretném, hogy tudjam milyen anyagú.A hátlap az evidens, hogy mi. Az óra üvegéről sincs semmi infóm, megérzésem szerint sima üveg, ami még ráadásul domború is.
Számlap ,gyönyörű a képeken nem jön vissza, de az. Az indexek ,számok, logó szépen lettek nyomtatva az óra számlapjára. A mutatók mutatják az időt A nagy és kismutatók szépen polírozottak, míg a mp mutató szál csiszolt,vagyis polirozták, de nem igazán sikerült. A stopper mutatói is polírozottak. A mp mutató sajnos nem mindig az indexekre üt, de legalább Stopos. A dátum ablaka szerintem kicsi ,lámpa fénynél árnyékol és sasolni kell ,hogy hanyadika is van.
A gombok pontosak nem akadnak nem kell nagy erővel megnyomni őket. A Korona fogása jó nem vágja az ember ujját. Viszont az idő beállítása után a vissza nyomásnál óvatosan kell eljárni ,mert ha nem elmozdul a nagymutató.
A szerkezet a képeken látható aki tudja ki gyártja, ne tartsa magában. Sokat nem várok tőle.Ha elromlik csere? Vagy annyi mint maga az óra,lehet.
A pontossága még kérdéses, de idővel azt is tudni fogom és megosztom veletek.
Használat közben úgyis kiderülnek, azok a hibák amikről most nem tudok. Ez a második Kínai órám és így elsőre teljesen elégedett vagyok az órával.
Egyenlőre ennyit akartam, idővel majd még írok róla.
-
Blind
kezdő
válasz viktor0911 #15554 üzenetére
Szia !
Viktor olvasd el : #15281-es hozzászólásomat.
Az óra pontos ,nekem ,öt másodperccel jár a rádió jeles órám előtt .
Mivel mp stopos lehet vele játszani ,de nem fogok.
Megjött beállítottam és azóta ennyit tért el.[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Szerintetek egy 17köves kézi húzós SeaGull ST36 6498-as szerkezet, járástartaléka mennyi lehet ?
Valós adat amit itt írnak: [30óra] -
Blind
kezdő
Szia !
Jók a Sinobi órák. Nekem van egy S9710G-s. -1mp szokott elmászni 1hónap alatt.Én ezt beállítom ,mert zavar.
Mp stopos. Kérdezz bátran -
Blind
kezdő
Sziasztok !
Végre megjött a rendelt watch winder
Aki ilyen típust rendel az használat előtt szedje szét és újból rakja össze, mert az összeszerelés hanyag.Hangos volt, recsegett- ropogott és zörögtek benne valamik. Mint utóbb kiderült csavarok.Javítás után tökéletesen és csendben működik.E-bay-es rendelés.[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Ma rendeltem Skagen Signature Grey Dial Mens Watch SKW6373
-
Blind
kezdő
Knoxhu
Az első dolgom lesz a szíj lecserélése !
Jobban szeretem a fém szíjat. Vagy egy szép szövet szíjat kap.[ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
-
Blind
kezdő
Sziasztok !
Megjött a SKAGEN signature órám
Húúú hát nem erre számítottam ! Szép dobozban érkezett és korrekt csomagolásban.GLS hozta házhoz, ezen meg is lepődtem, mert postai értesítőre számítottam..Az óra doboza kicsúsztatható egymásból.Az órát közelebbről is szemügyre és kézbe véve, megint a húúú-ha faktor jön elő.Ez az óra szép, a tok a szíj mind-mind tökéletes, sehol nem vág, eddig még a sir-ömet se csípte be a szíj.
A csat jól és könnyen záródik és nyitható, ja és számozott ismét meglepődtem.
A koronáját egy kicsit nagyobb erővel kihúzni, ez vagy jó vagy rossz majd kiderül.Visszatolásnál a perc mutató nem mozdul el.
Pontos,bár meg csak két napja van meg. Gondolom az elem merülése is befolyásolni fogja a pontosságot.
Lume van ,de minek ,a mutatók egy kicsit tovább bírják mint az indexek.De nem is ezért vettem meg ,,arra ott vannak a tricium csöves órák" hanem a kinézete és a méretei miatt.Aki gondolkodott ilyen órán az nyugodtan vegye meg nem fogja megbánni.
A mp mutató egy ici-picit üt az index mellé, de még ez sem zavaró ,,pedig szokott" ennél az óránál.
A képek:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest