Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
válasz joci86 #15649 üzenetére
A kismutatók működnek!
Sinobi 9710 2:00 -tól a videóban. -
viktor0911
csendes tag
válasz joci86 #15696 üzenetére
Én évek óta a GB-ről rendelek, ez 1 nagy "eladó" nem több kicsi. A tapasztalataim nagyon jók, csak innen merek elektromos dolgot rendelni. Ali, eBay csak pl: teló tok vagy fólia, pár százas cuccok.
A GB-t érdemes telefonon nézni mert vannak kimondottan azzal olcsóbban megvásárolható termékei, ezek jelezve vannak:
Az ár meletti telefonikon jelzi ezt.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Ha pesti vagy, akkor rendelhetünk közösen. Érdekel valamelyik teveszínű/narancs változat 22mm és M-méretben, hogy megnézzem milyen a kék-ezüst Lorushoz. A narancs és a kék komplementer színek vagy mi a szöszi, tehát remek kontrasztot alkotnak az ellentétes hatás miatt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz joci86 #15903 üzenetére
Igen. Szilikon szíjas Lorust rendeltem tavaly nyár elején (a topicban biztosan megvan a pontos dátum), és minden rendben van vele. Eredeti, ám kiállítási darab volt. Csak elemet kell benne cserélni nemrég, amely során örömmel láttam a szilikon tömítés meglétét is. Ilyen ár/érték arányban és egy-másfél hetes szállítási idővel abszolút ajánlom a rubicon-t.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Csak vettem egy ilyen ukrán NATO bőrszíjat, bár ne tettem volna.
Pozitívumok:
- vékony
- a szíjon lévő bujtató nem fix, így húzogatható (ez egyben a hátránya is)Negatívumok:
- gyűrődik, koszolódik, foltosodik, a belső része kopik
- a szíjon lévő bujtató csúszkál, így pulóver ujja alatt előbb-utóbb kicsúszik belőle a szíj
- abba már bele sem merek gondolni, hogy napfénnyel/vízzel történő találkozás után milyen lenneMaximum 500 Ft-ot ér ingyenes szállítással. Sehol sincs egy 400 Ft-os NATO, 1000 Ft-os NATO RAF vagy 2000-3000 Ft-os bőrszíjhoz képest.
"nincs rá lezsóidő"
-
Jorgos01
tag
válasz joci86 #16272 üzenetére
Én pont ilyet vettem feketében.
Nyomokban bőrt is tartalmaz.
Habosított, bőrillatú valami.
Megreklamáltam, hogy nem igazi bőr. Erre az eladó azt írta, hogy még senki sem reklamált, bla-bla, de hogy ne legyen vita visszatérítette az árát.
Na ennyit megért.
Egyébként finom puha, csak tartós nem lesz. Olyan órára raktam, amit ritkán használok.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Breki
veterán
válasz joci86 #16272 üzenetére
Én vettem hasonlót, de nem ennyiért.
Ezen a Parnison van semmi gond vele.
Ezt írtam róla:
Közben megjött az általam már korábban ajánlott bőrszìj is. Na ez valódi bőr tényleg.
Megszagolva olyan érzés mintha bőrdíszművesnél lennék, de okos fejemmel fordítva raktam fel, gondolom nem kívül kell lennie a valódi bőr feliratnak. A szíj egész vastag látszik, hogy van benne anyag.Elvittem a helyi elég neves bőrdíszműveshez is aki országosan elég ismert- szíjakat akartam vele csináltatni- ő megvizsgálta és megerősítette, hogy szerinte is valódi bőr.
Szóval ennyiben vitatkoznék az előttem szólóval, bár lehet nem Ugyanarról a szíjról van szó.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
titán
válasz joci86 #16282 üzenetére
Nem, a faux leather és a PU leather nyomokban sem tartalmaz bőrt.
Breki
bőr illatosító sprével a kutyaszarnak is fantasztikus bőr illatot lehet varázsolni. A valódi bőrnek kis mennyiségben semmi szaga nincs. A szag nem segít a bőr felismerésében.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
petipetya
nagyúr
-
Breki
veterán
-
titán
válasz joci86 #16287 üzenetére
Olyat nem szokás csinálni, hogy teljes vastagságú homogén bőr, mert az derékövnek jó, csuklóra szörnyű. Vagy képzeld el, ha cipő olyanból lenne. A meghajlásnál összetörné a lábujjad, télen még ráadásként le is fagyasztaná. Ezért egy csomó különböző réteg, amiből legalább egy valódi hasított bőr, akkor annak nevezhető.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz joci86 #16445 üzenetére
Világos barna bőr nato, bézs, esetleg bézs fekete csíkos nato szerintem. Ez a világosbarna szín illik hozzá a legjobban szerintem.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz joci86 #16448 üzenetére
Ezt találtam még, bőr nylon nato, itt a fekete dominál de a szélén a bézs jól kiegészíti [link] bár nem olcsó. Vagy egy ilyen 5 csíkos fekete-bézs [link] .
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
titán
válasz joci86 #16912 üzenetére
Persze, reális és (valószínűleg) eredeti. Hanowa ebayen szokott lenni akár olcsóbban is. Nekem is van Hanowám. Hanowa úgy működik, hogy a kifutott modellekből a visszahívott, megmaradt raktárkészletet nagy tételben eladják ilyenre szakosodott kereskedőknek. A másik dolog, hogy igazából ezt a márkát is szokás úgy emlegetni, hogy messzi-svájci. A tokot Hongkongban gyártatják, abban a gyárban, ahol sok kínai márka is (nem mintha gond lenne a minőségével), a kvarc szerkezetet svájcban (de ez egy filléres tétel még ott is), a Hanowa csak berakja a tokba. Emiatt a két dolog miatt egyébként a Hanowák ázsiója elég alacsony. De a 22000 forintos árát mindenképpen megéri egy zafíros óráért.
Én leginkább a bolttól félnék, mert még nem hallottam róla.
Jorgos01
Köszi. Oris Big Crown Original Pointer Date a típusa, ha esetleg.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz joci86 #17099 üzenetére
Valszeg ez az alaphelyzete. Ahogy a képeket néztem, a felén nem pont felfelé mutat, hanem 1 másodperccel elé vagy után. Pontatlanul lett összerakva. Mondanám, hogy azért, mert olcsó, de egy 40k-s (tudom, ez sem kimondottan drága) órámon is egy beosztással el van csúszva a stopper egyik mutatója.
-
Fall-N
veterán
válasz joci86 #17105 üzenetére
Én is. Itt látszik meg, hogy hiába a jó minőségű (OEM) komponensek, tok, kvarc óraszerkezet, hogyha az összeszerelés nem 100 %-os. De ha az nem is, de legalább a minőségellenőrzés során mi kellene szűrni az ilyet és kézzel beállítani, hogy pontosan álljanak azok a mutatók. Főleg, hogy ez nem egy 10$ alatti noname vacak. Sokkal olcsóbbak a Naviforce órák és ott pontosan a beosztásra "ütnek" mutatók.
-
titán
válasz joci86 #17338 üzenetére
Mágnessel csak ártani tudsz neki, kideríteni nem sok mindent fogsz. Az "rozsdamentes" acél tokot sem fogja a mágnes. Amit érezhetsz mágnessel az a szerkezeten bellül esetleges acél csavarok, mechanikus esetén acél alkatrészek. Ránézésre meg lehet mondani a megmunkált élek alapján.
-
nebancsa
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz joci86 #17582 üzenetére
A leírás szerint a stopper méri a másodperceket és az órákat, a perceket meg nem, ami érdekes lenne. A tok talán még lehet is acélból, de sehol sincs konkrétan leírva, hogy nem csak a hátlap acél, pedig ha a tok is az, azt szokásuk kiemelni a leírásban. Legalább a hátlapról lenne egy kép... egy "stainless steel back" felirat egyértelművé tenné a dolgot.
Szerk.: Amazonról: "black alloy mental case and stain steel case cover".
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz joci86 #17584 üzenetére
Az okosórának olyanoknál van értelme, akik minden nap azt hordják (lépésszámláló, pulzusmérő, értesítések stb. miatt), és nem akarják váltogatni, az óráikat. Pedig nekem is bejön pl. a Nokia Steel HR (a Watch X kevésbé, de legalább olcsóbb), de nem lenne értelme, ha egy héten egyszer venném fel. Amúgy pl. itt van készleten Watch X.
Szerk.: Ja, boccs, előrendelés van ott, és 2-3 hét múlva lesz elérhető elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz joci86 #17582 üzenetére
Ez az óra egy japó szerkezetet kapott. A központi másodpercmutató látja el a stopper funkciókat. Ez 99%-os bizonyossággal van így. A bal oldali segédszámlap pedig a felirat ellenére nem az órákat, hanem a stopperrel eltelt perceket mutatja.
A képek hülyék, mert az összes, a hirdetés minden egyes képe renderelt, egyik sem valódi. Ezért állnak olyan hülyén a mutatók, hogy az összes segédszámlap nullán áll, a központi másodperc meg 36-on, ami ugye egy központi stopperes órán nagyon valószínűtlen felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest