Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vendingo
veterán
Tegnap jó volt a horgászat. A szomszédba házibuli volt, 11-ig üvöltött a zene, majd a részegek hajnali 2 ig. Voltak szép puffogások, de sajna nem jártam sikerrel. A legnagyobb gondom a patkányokkal volt, mert hemzsegtek. Szaladgáltak a bot alatt, másztak a tripodra, a cuccaimon, a cipőmön. 2-3 fele elegem lett, aztán leléptem. Szerettem volna kint aludni, de nem mertem. Ma ha megyek, akkor viszek ragasztót meg csapdát. Jövő héten hozza tesóm az airsoft shotgun-t, majd azzal adok nekik.
-
egykettő
aktív tag
válasz
Interceptor #42792 üzenetére
Aha, a spiccen ahogy kezdődik a homokos rész vannak ott ilyen kis kőgátak amik elterelik a sodrást, ezen kövek mögött tele van küsszel és itt reggeliznek a ballerrok. Komolyabb még nem jött de ebből jött kettő meg egy lemaradt, az mégkisebb lehetett. Lusta voltam csak 5:30ra értem ki még dübörgött a Rio, 8kor indultam is haza. Este is jó pálya lenne ha nem lenne tele emberrel. Egyébként az elején a két beton lávafolyás mellett mögött is fogtam már.
Janusz001: szinte csak alis cuccokkal pergetek. Most ők voltak a nyerők, ezek UL cuccok:
[1.link], [2.link]
Most hírtelen még ez a három falyta jut eszembe, amivel szeretek dobálni és eredményes is: 1., 2., 3. -
-
Janusz001
őstag
Ebay/Ali vagy egyéb kínai oldalról rendelt már valaki pergetéshez használatos csalit?
-
forras2
őstag
válasz
gyáliSanyi #42782 üzenetére
80-90 méter még 1 360-as bottal is elérhető táv
Persze ez orsó függő is.
-
Hogy ti mennyit tudtok írni...már több mint 200 hozzászólás óta nem voltam jelen, azt hittem, hogy soha sem érek a végére.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
gyáliSanyi #42782 üzenetére
Simán.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Szerintetek milyen Feeder bot (Milyen hosszú?) lenne ideális 80-90 méter megdobására?
Egy Spro MH 390 Feeder bot szerintetek boldogul ilyen távval?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Szeszkazán #42778 üzenetére
Ááá, alig 4,2-as az, csak jó közel van a kamerához
Grat. Sokan voltak?
-
tween
őstag
válasz
Szeszkazán #42778 üzenetére
-
Szeszkazán
senior tag
Meg volt a peca végre 6 hét után, bentán voltam a VIP-en.
Reggel fél 8 tól bírtam 2-ig , elfáradtam mert folyamat tekerte a botot valami.
Új rekordom is van, 9,7kg és jó 20 percet dolgoztam vele
A szokásost használtam , volt még adagolva bele erjesztett búza és kukorica. -
FireFox1996
őstag
válasz
hermanyi #42775 üzenetére
Ennek azért vannak előnyei : pl ha elfogyott a söröd, akkor pár perc alatt lehozzák neked, vagy esetleg vmi horgász cuccot kéne otthonról
Volt már példa, hogy kipakoltam mindent, és kiderült, hogy csalit otthon hagytam. Tegnap pl. Rengeteg szúnyog volt, de Nem volt nálam szúnyog riasztó, gyorsan kértem egyet asszonytólTween: otthon 4 fal között inni nem olyan mint lent a parton
-
tween
őstag
válasz
FireFox1996 #42773 üzenetére
Miért, otthon nem ihatsz?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #42773 üzenetére
... és utána 3 nap mire hazatalálsz
-
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #42766 üzenetére
ügyes vagy ezt itt mindenki tudja . Ha kicsit kevesebb sert viszel le magaddal akkor nem alszol el
-
FireFox1996
őstag
válasz
hermanyi #42763 üzenetére
Délután 5h-re már lent voltam, 8h-ig sikerült csak 3 kis keszeget fognom 2 bottal csontival. Viszont ami utána jött nekem már sikeresnek tűnt : felcsaliztam a keszegeket harcsára, 10h30kor jött egy nagy kapás (én meg elaludtam közben a széken) úgy, hogy fel is ébredtem a fékhangtól, bevágtam de nem akadt meg
Utána 11h körül jött még 1 kapás, akkor egy 95cm 4kgs harcsa jött -
MurdR
veterán
Tegnap lementem a kisduna egyik kis öblébe, és konkrétan kapásom sem volt 4óra alatt.
Pedig próbáltam már mindent: fokhagymás kukorica, csonti, giliszta, popup, és egyszerűen semmi. Bal oldalamon is folyamatos kapás, jobb oldalamon is, nálam meg meg sem mozdult a spicc. Ez normális? -
válasz
Steady74 #42760 üzenetére
Érdekes kérdés ez. Egyfelől amit a kutyáknak adnak az sokszor jobb minőségű, tisztább mint sok emberi fogyasztásra szánt termék.
Másfelől van aki azt mondja, azért nem biztos hogy nem káros a kutyatáp mert teljesen más anyagokat tudnak a halak feldolgozni mint az emlősök.
Akinek van akváriuma és már unja az aranyhalát, de azt se bánja ha túléli, sőt, 1 hét alatt duplájára nő, adjon neki próbából kis kutyatápot -
forras2
őstag
Srácok!
Normális az, hogy horgászboltban kutyatápot meg fúrt kutyatápot árulnak? -
Steady74
Topikgazda
Walterboltok jól mentek tavaly, kereken 100 millió Ft WT osztaléka. Mondjuk tesz a jó kereskedelemért, de iszonyú drága, minden más bolt meg őt követi le árakkal, így igazából igazi konkurencia sosem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest