Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Tradingshenzhen-en megjelent, a 12/256-os 617€ és támogatja az összes hazai frekvenciát, vmint van benne magyar nyelv. (legalább is vhol úgy olvastam).
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintem ide csak a 400-as széria jön majd. Mondjuk az előzetes specifikációt látva azok se rosszak, főleg a Pro, de tényleg ütnék egymást a kategóriában. Az itteni árazásról nem is beszélve, tekintve, hogy tavaly a 200 Pro is 300 ezerért nyitott, ez lenne vagy 450 ezer, az meg már az abszolút csúcskategória.....
-
Graphics
Jómunkásember
De én 4 kamera'"likat" látok hátul...

Akkor egy kamu? -
roli543
őstag
Az a huncut kamera design eléggé jól néz ki. Végre valaki egy picit próbál masként csinálni. Ez egy remek telefon lett!
-
rdt89
addikt
Azért az dicséretes, hogy ilyen árcédula mellett se került sehova 2mp-es szenzor, csak, hogy bővebb legyen a specifikáció. Reméljük jön hazánkba, bár szerintem ez a ksézülék eléggé beárnyalja házon belül a 400-as szériát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs