Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerigorrd
kezdő
válasz kesjarlo #39347 üzenetére
Vettél Leeda botot? Én akkor az egyik barátomnak rendeltem egyet, nekem hihetetlenül tetszett. Gyors, erős, könnyű, vékony.
Egyébként nekem pl semmi bajom a HD-val. Ez a stílusuk, ez a marketingjük, ez jött be nekik, és óriási piacuk van. Mondjuk én ezeket a kék etetőanyagokat vagy a vicces kis csalijaikat soha nem próbáltam, véleményezni sem tudom.
-
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz kesjarlo #39629 üzenetére
Ebből a 40 estBeállitod a hajtokar féket és ott a nyeletőd és a zsinór sem pöndörödik . Februárban jön hozzám is egy db belőle .
Egy kis kedvcsináló : ITT
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz kesjarlo #39629 üzenetére
Én nem teszkósra gondolok hanem ilyenekre
aromaexpresszKezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz kesjarlo #39818 üzenetére
Hd nap:
Döme Japánról tartót előadást, halakról kevésbe esett szó (de az édes ananász oflp itt is adott halat)
Haskó-Kerekes Januári ponty horgászat, csapongtak össze vissza,inkább élmény beszámoló(csodálkoztak hogy januárban nincs meleg )
Sipos method csalikat mutatta be
Putz Amur horgászat+2018 method etető bemutatása (legszínvonalasabb előadás ő tartotta)
Balatoni előadás is élvezhető volt
Tombolán idén szem nyertem
Sóstói csárdában a kaja megint nagyon jó voltui.:Steady Holler Imre ott volt
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz kesjarlo #39824 üzenetére
Én így vagyok a tűző szúnyoggal ,sosem hagyott még cserben .
(#39825) Grillo :
Nem biztos de járt már az IKEA-banszerk: (#39826) tepenzed
Azé bojlis . Kiül egy hétre a társával . Érkezés napján még kommunikálnak és estétől kezdve vagy az egyik alszik vagy a másik . Sokat nem beszélnek ,honnan tudná már
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz kesjarlo #40402 üzenetére
Nem macerás a törpét pucolni . Sok só kell hozzá és egy jó kés . Én nagyon szeretem a húsát ,csak elvétve tudok fogni szép példányokat belöllűk . Sajnos elkorcsosultak és már csak a tekerős kifli méret van nem a seres üveg.
-
gerii
addikt
válasz kesjarlo #40402 üzenetére
Sportjeggyel 10kg-ig viheted.... sőt mivel nem visszadobható kötelező is vinni ( így mondjuk qrva kevés az évi 20kg)
Bár azt én sem értem miért kell az inváziós fajokat is számolni, ha egyszer az a cél, hogy kiirtsák őket.A paprikáslisztes törpénél egyébként nincs is finomabb
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz kesjarlo #40421 üzenetére
Hínárlyukakban lógatva naphalazni, sügerezni, amikor még nagyon nem volt fogalmam a pecáról, de sokat csináltam hármas spiccel... Aztán jött a meglepi, amikor bevágás után karikában maradt a bot, és jött a nagy aranykárász... Gyönyörű volt, vagy 70 dekás, sosem fogtam akkora aranykárászt.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
veterán
válasz kesjarlo #40421 üzenetére
Persze, hogy létező jelenség, hiszen azóta csak több van belőle. De valamilyen szinten őt tartom a legártalmatlanabbnak a törpeharcsák és gébek mellett. Persze ikra és ivadékpusztító ő is, de legalább a horgászatot nem keseríti meg. A kis szája miatt csak az apró horgokat tudja felvenni, és az élőcsalin kívül nem igazán eszik meg mást. Egyébként jó süllőcsalinak is.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 11
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs