Hirdetés
Aktív témák
-
knifemaster
aktív tag
válasz Kazimír #5311 üzenetére
Saját tapasztalataimat megosztanám,mert a váz választás nekem nagy nyűg (196cm)
Ha colban adják meg a méreteket akkor az ülőcső hosszát számolják.
Ha cm-ben,akkor a felsőcső hosszát.
S itt jön pár csavar.
Egyes gyártok pl. 20"-os váza rövidebb vagy hoszabb mint egy másik gyártóé.Tehát míg az XY gyártó váza neked jó,addíg az YY-é rövid vagy hosszú.
Ez abból adódik,hogy ha a felsőcső méretét adják meg, az egy vízszintesen mért távolság az üléscső és a homlokcső között.Viszont van olyan cég,ahol magát a felsőcső hosszt méri,de ha az ejtett szögben van elhelyezve akkor máris rövidebb a váz.
Igaz,ezeket mind lehet még optimalizálni megfelelő stucnival.Kérdés: Fékváltókarokról mi a vélemény álltalánosságban?
Láttam 8kért használt LX szintüt,tetszik is,csak nem tudom érdemes e megvenni.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
nagyúr
válasz Kazimír #5309 üzenetére
Sok olvasnivaló a témában, hasznos linkekkel. Geometria, vázméret.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Kazimír #5332 üzenetére
Meglehetősen nagy különbségek vannak a láncok között.
Írtam anno a lánctisztításról, minnyá megkeresem.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
becuszabi
aktív tag
válasz Kazimír #6462 üzenetére
a csomagtartó rögzítőpálcáinál mehet a rozsdaoldó (pontosabban rozsdaátalakító), aztán a festék.
csavaroknál a festék ugye felejtős...rozsdaoldó...háááát...én nem tenném ki neki...annyira nem lehet rozsdás (ha meg igen és nagyon reménytelen akkor inkább csere)"Aki szívből él, az élből szív"
-
becuszabi
aktív tag
válasz Kazimír #6467 üzenetére
felvitel: a festékszórós palackokkal viszonyleg szépen lehet dolgozni (egyenletes, sima felület)
minőség (összetétel) jó kérdés, nem vagyok egy festegetős...de a dobozokon rajta szokott lenni, hogy milyen felületű (anyagú) és milyen igénybevételnek kitett tárgyakhoz ajánlják"Aki szívből él, az élből szív"
-
nagyúr
válasz Kazimír #6660 üzenetére
Nem, készítettek hozzá vázsablont, és abban hegesztették. Persze nem spéci, direkt az én vázamhoz legyártott egyedi sablont kell elképzelni, hanem egy nagy fém lapot, amin millió lyuk van, és így a lefogató darabokkal szinte bármihez elkészíthető a sablon.
[ Szerkesztve ]
-
becuszabi
aktív tag
válasz Kazimír #7146 üzenetére
Tényleg használd egészséggel
Milyen a hidraulikus felnifék? Nem túl gyakran látni ilyet, igazi kuriózum.
A nyeregcső teleszkópos? Jól látom, hogy paralelogramma rendszerű (vagy az csak a porvédő)?
Csupa inyencség van a paripádon.[ Szerkesztve ]
"Aki szívből él, az élből szív"
-
becuszabi
aktív tag
válasz Kazimír #7148 üzenetére
Nos igen, ez a végigszivacsozott skorpió kormány talán tényleg felesleges lesz, nem valószínű, hogy az összes fogási lehetőséget ki fogod használni (de szerintem csere helyett egy fűrész is megteszi majd és akkor elég beszerezni két kormányvég dugót )...vagy ki tudja...pár km után kiderül.
200€-ért milyen féket kínáltak volna?
-
becuszabi
aktív tag
válasz Kazimír #7354 üzenetére
Valóban az, de tegnap sikerült elérnem a teljesítőképessége határát.
Az öreg PD-M505-ös pedálomat gondoltam kitakarítani, be is áztattam a szétszedett darabokat, szokásos shake-elés, ahogy szoktam, a zsír meg szépen ott figyel a helyén, az alkatrészeken, még fél óra után is
Nagyon tuti zsírt raktak abba a pedálba, ragadt mindenhez, mint a csiríz...vehettem el a jó kis finomított benzint (annak persze már megadta magát a koszos kenőanyag )Honnan lehetne ilyen zsírt szerezni? (bár az is lehet, hogy a többi zsír is alapból ilyen, azokkal sem próbáltam még ki a Brigeciolt)
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Kazimír #28295 üzenetére
"+ : Általában enyém az összes biciklitároló az épületek, boltok előtt"
ez azért külöm jó, mert így tuti, hogy nem másét lopják el, hanem a tied Nekem ez az egyik taktikám, hogy mindíg próbálom kirívóbb és rosszabbul lezárt gép közelébe lezárni mint az enyém[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Kazimír #28298 üzenetére
Nem, télen egyrészt az idójárás miatt nem bringázok, másrészt a munkám miatt sem tudok sajnos Amúgy, ha olyanhelyen vagyok természetesen lezárom magában is, egy Bordo Granit X plussal, és egy kryptonite U lakkattal azért már annyira nem félek, hogy elviszik, de az ördög nem alszik.
-
CurrentValue
tag
válasz Kazimír #45023 üzenetére
nálam WD40 és ujrakenés elég instant, lehet nem a legjobb megoldás
én kérdésem:
Milyen belsőt ajánlotok, és mennyire van értelme a defektvédő haboknak meg többi humbuk cuccnak? Bírnám ha pár gramm többletért soha nem kellene tartanom a defekttől ( természetesen light használat, mellett nem akácosba). Kicsit a mostani slickek megadták az utálatot a felni szerelgetés miatt. ( mondjuk takeyard kollégától azt hiszem sikerül egy komprumisszumos külsőt szerválni emészthető áron. )
azon is gondolkodtam hogy a gyári kerékszettet meghagyom a slickel és kéne szerezni olcsón valami hasonló tudásu kerékszettet mint ami a Konámba van gyárilag. Valakinek esetleg elfekvőbe a sufniba?Meg a hátsó kerekem kotyog?! kb 3-4mm-t , eezzel mit kezdjek? Esetleg valami LELKIISMERETES szerelőt tudtok-e? Az eddigi hely ahova vittem szerintem csak lehuzott, a bringám eleje is kotyog, de azt mondta tökéletes ( kb 3-4cm lehet amit bolint ha elsőféket huzok, amugy meg 203as tárcsát szerettem volna feltenni,de igy minek?)
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
-
Isee
senior tag
válasz Kazimír #45996 üzenetére
Én egyszer kaptam kölcsönbe egy láncmosót, de nem nagyon szedte ki a dzsuvát mindenhonnan, sőt, inkább azt mondom, hogy rendesen ottmaradt sok helyen a szemek között
Láncbontóval nem érdemes vacakolni, rengeteg idő, én a brigéciolra voksolok, csak ugye nem szabad benne egyszerre huzamosabb ideig áztatni[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Isee
senior tag
válasz Kazimír #45998 üzenetére
Nem tudam milyen láncod van, nekem nem kell hozzá bontó, elnézésed
Nekem anno azt mondták a "nagyok", hogy kb 5-6 perc elég egyszerre, aztán ha nem mossa ki teljesen, akkor megismételni pár perc múlva
Hogyha a végén meg hagyod a brigéciolt állni, az aljára lemegy a kosz, és a tetejéről le lehet önteni a tisztátÉn már több mint 1 éve használok egy litert
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest