Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz venember83 #31399 üzenetére
Szóval csak erőszakkal.
Csak azért kérdezem, mert az enyém erőszakos behatás nélkül vált ilyenné....
-
FixY67
senior tag
-
addikt
válasz szatocs #31393 üzenetére
Pont tegnap vittem be ugyanilyen hibával a keróm a szervizbe. Egyik kis srác állítgatja-állítgatja csak nem jó... Odajön a bolt tulaj, fog egy bazi nagy fogót azt szépen kijjebb hajtotta az egészet Azóta tökéletes...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #31391 üzenetére
Igen, mert Peat mindent megnyert addig, világkupák, különböző versenyek, csak még világbajnokságot nem. Aztán végül csak sikerült neki az egyik évben utóbbi is.
szatocs: Az első váltón kell kijjebb csavarni kicsit az egyik csavart, talán a H lesz az, de sose tudom elméletben. Csak vigyázz, mert totál ellőheted az első váltó beállítását.
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
24 sebességes a bringám. Ha az első váltóm 2-esben van, a hátsó meg 7-8 (8 már nagyon, de abban nem is célszerű használni, nem is szoktam, 7-ben viszont tökéletesnek kéne lennie), akkor az első váltónál érintkezik a lánc (ütemesen) a váltó láncvezetőjével. Min kellene ilyenkor állítani? Gondolom az első váltón valamit. Vagy a hátsóval is gond lehet ilyenkor?
=== Szatocs ===
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #31390 üzenetére
Mit ment volna, ha nem esik el... Szegény Peat meg összeomlott, ez benne volt valamelyik NWD-ben, ott mondta, hogy mennyire meg akarta nyerni. Igaz ők mindig nyerni akarnak.
mod: freecaster.tv-n egyébként élőben lehet ezeket nézni, izgalmas tud lenni.
mod2: Az OTL-ból ezt nézegettem épp most sokszor, sokadjára sem tudom megállni, hogy ne szurkoljak, hogy ki ne csússzon. Valami egészen durván csúszós lehet az a terep a kövekkel, gyökerekkel akkora sárban, és nagyon durván megfogja mindig.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
KaraDani
addikt
Úristen ez mekkora, és a kommentár is ott van [link]
-
törölt tag
Hű, leszedtem most a sebtapaszt az ujjamról, elég durván néz ki. Múltkor nem láttam a kiömlő vértől, most látom, hogy azért mélyebben sikerült kicsípni egy darabot az ujjamból, mint azt gondoltam. Továbbra sem tudok ezzel így nagyobbat fékezni, gitározni meg főleg nem.
Ha csak nem találom fel magam, és a maradék ujjaimat edzem, mondjuk az sem hülyeség. -
fidig
tag
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
-
Meme
aktív tag
válasz Xantomas #31348 üzenetére
10 év és hip-hop elmulik a mosolyod
Vasinger: Dakine hosszu ujas kesztyűk nekünk elég jól bejöttek. Nekem még a vastagabb CrossX ben sem izzad annyira a kezem. Meg az Answer kesztyűket tudom ajánlani, most ismét van gyártó/forgalmazó igy kapható -bár a nagyker most le van fogyva, piros-fehér modell van csak. Rövid ujjasban nem tudok érdemi tanácsot adni, nekem egy Specialized BG comp-om van, az isteni, de kicsit drága...
Szevasztok bogyókák!
-
fidig
tag
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #31369 üzenetére
Az nem elég, hogy NWD-ket nézek (inkább csak hallgatok) közben? Igazából nem akarok nyerni, inkább pihennék meg ilyenek. Ezer éve nem volt könyv a kezemben. Mármint olyan, ami nem szótár vagy a Ptk. kommentár. De pont neked mondom....
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
KaraDani
addikt
Azt hiszem te kivételes helyzetben vagy, nem kérkednék vele, mert még a fejedhez találom vágni
Ariadne: menj 1 km et bicajjal, én egy 100 as szorzót tuti neked ajándékozok, és akkor te nyersz
Nagyobb meg biztos nekem van, bár azt, hogy az én lámpám nyerne kétlem[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Hasaggymeg #31366 üzenetére
Igaz, de csak nem érti félre. Remélem. Természetesen címkére gondoltam.
-
Ariadne
őstag
Tegnap reggel kilenctől ma hajnali kettőig dolgoztam (mínusz két óra utazás), most is dolgozom reggel kilenc óta (mínusz két óra utazás), és a hátralévő mennyiség saccra ki fog tartani legalább hajnali négyig. Aztán kilencre megyek dolgozni. Mit nyertem? Tudom, tapasztalatot...
mindenki: Valami lámpapróbálgató-összehasonlító kis esti túrát megejthetnénk valamelyik este most már végre. Akkor kiderül, kinek van nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
válasz venember83 #31312 üzenetére
Vigyázz mert anyaországi testvéreink nem használják a nálunk használatos "lehúzóst",itt az teljesen mást jelent (amúgy matrica az itteni kifejezés) és még akaratlanul megsérted Meme mestert.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
KaraDani
addikt
Amúgy ma én nyerek úgyis. 27km lesz a vége de még mindíg dolgozok reggel fél 9 óta szóval x4 legalább
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
rekid
addikt
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, MTB kerekpart szeretnék venni a kozeljovoben max 100K-ig. (jolenne ha ebben a lakat is benne lene arra kb 10K szanok) Lehet ennyi penzből városba (melohelyre jarni) és diszkrét kirándulásra megfelelő bringat kapni?
Jah 190centi vagyok meg vagy 100 kilo Tudnatok ajanlani pár márkát, típust illetve boltot ahol erdemes megvenni?
Üdv!Xantomas: Nekem még kando van rairva a diplomara Utolsokent
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rétisün
veterán
válasz Xantomas #31355 üzenetére
szegény egyetemista, még váltója sincs...keressek neked valami elfekvő váltót?
KaraDani: addig-addig számolgatunk, hogy végén kiderül, ludsimon tolja a legelvetemültebben az egész topikban
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Vasinger!
nagyúr
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Xantomas
őstag
Jah nem, csak kifejtette hogy utálja a piroson átmenő futárokat, és a vagány, furátwannabee srácokat.
Vettem volna le a mezem? Még mit nem... Az alatt nem volt már semmi
órák óta fülig ér a számmod: franc, az offot megint elfelejtettem
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
válasz FixY67 #31342 üzenetére
Fusi s5600... 100-as iso felett csak akkor használom, ha az életem múlik rajta... Hiába, eljárt már felette az idő, ennek ellenére egy nagyon jó kis gép, csak jó sok fény kell neki.
Ő bezzeg Pentaxos (lélekben én is, de mindig elverem a pénzt mire oda jutnék, hogy vegyek egy saját rendes dslr-t)
fidig Első randin? Úri legény vagyok...
Ja, és soha többet nem megyek át piros lámpán[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #31338 üzenetére
nem tudom... Neked kell eldönteni. Megtapizod, aztán megállapítod...
Nekem pl. ez a kettő van:
adidas team glove gyengének tűnik, de másfél éve bírja. Könnyű nyári kesztyű
fox attack
Öcsémnek shimano van, az jobban párnázott. Azok se rosszak. Mással nem nagyon van tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz szatocs #31296 üzenetére
Nem fotóztunk, ahhoz már lefele ment a nap.
Ellenben ilyen édesen őrült nővel életemben nem találkoztam még.
Kakaót ittunk egy kocsmában. Kakaót! Kocsmában! Kéééész Ő miniben és topban, kötelezően rózsaszín bringás kesztyűben, én rövid mezben. Még szép, hogy fáztunk miután lement a nap.
Kár hogy haza kellett jönnöm."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor szerinted mit vegyek?
Ugye nyáron hosszú ujjú kesztyűben bicózni halálos, de rövidben meg nem biztos, hogy jó.Vannak ilyen zselébogyókkal hintve kesztyűk meg van amik a kínosabb részeknél, ahogy kisebesedik a kezem bélések, szóval ott vastagabb a kesztyű.
Az egy dolog, hogy felhúzom a kezemre és jó, de mire érdemes odafigyelni?
-
ludsimon
veterán
Nincsen, ha van, akkor nagyon drágán az eredeti árhoz képest.
Kell hozzá egy paypal account, egy ebay account, egy bankkártya, lehetőleg olyan, ami el is fogadja a netes vásárlást, és pénz.A megérkezése teljesen biztonságos.
De ha ez bonyolult, akkor szerintem ha valamit megkérsz, szívesen megrendeli neked, a Te címedre.
A lényeg, hogy tracking numbert kérjél rá.undefined
-
peugeotmate
őstag
Ezaz: holnap rakhatom neki! Most már szép tiszta is lett a canga; kifogás nincs!
meg
-
ludsimon
veterán
Ha olcsó kell, de városba tökéletes, akkor E20. 2 db AA aksi, vagy AA elemmel működik.
Ha valami nagyon brutálisat szeretnél, akkor LD20, vagy ha még ennél is brutálisabbat, akkor a 900 lumenes DX-es, de ez városba nagyon nem ajánlott.
Csak vakítasz vele mint az állat, közben 100 lumennel tökéletesen látsz mindent.
Nekem eddig egyszer nem volt szükségem városban a turbo módra, 180 lumenre.
Talán egyszer, mikor 50-el száguldottam le a polgármesteri hivatal melletti úton, ott azért kellett.
De ez nagyon extrém.
Megmondom őszintén, hogy én a DX-est nem választanám, van most annak az árát bőven hová tenni. Főleg, hogy speciális aksik kellenek hozzá, ami ismét plusz pénz, gány nem érdemes, mert még úgy is többé jönne ki.
Úgyhogy én maradok az LD20-nál, eddig egyszer nem éreztem azt, hogy nem lenne elég a fény mennyisége.undefined
-
fpeter07
veterán
Én majd nyáron szeretnék venni valamilyen sisak/fej lámpát. Előtte nem ártana mondjuk egy sisak Ez bejövős, azt nem tudod hogy megéri-e az árát... Egyszer este jöttem haza, szívesen bementem volna a ligetbe
Noname lámpám 1. éles használaton megadta magát... Úgy látszik nem tett jót neki az a pár hónap állás Akkor már legyen vmi szuper, elméletileg csak egyszer kell megvenni.
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #31322 üzenetére
részemről outival 36 km (az outi távban 36 km, bár a szél miatt x1.1, az 39.6) melóba oda-vissza ~7 km a konával (az outi távban x2, az 14 km) összesen 43 km, mert csak egy féle km van......
a szél meg még csak készülődik szombatra, akkor lesz az igazi...lehet, hogy Ariadnére kéne hallgatnom, és inkább vitorlázni kéne...[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Nem sok lett, mivel besötétedett, és már elég fáradt is voltam.
Scott, 18 km
Neuzer 10 km, + ~20 km, 9. ker, oda-visszaÖssz. táv a mai napra: 48 km
Ha outi távban merjük a Neuzer távját akkor 30 *2=60 km + 18= 78 km + szél ami valahogy mindig szemből fújt.undefined
-
Noddy
senior tag
Ilyet használok, igaz hogy városi közlekedésre, de 20 km/h alatti sebesség esetén vaksötét helyen is jó. Mentem már vele éjszaka gáton valamint kivilágítatlan ligeten keresztül is. Mondjuk csak friss akkuval produkál nagy fényerőt, ahogy merül úgy csökken a fényerő.
Masszív fémháza van, az is plusz pont számomra, alakja miatt kézi lámpának is tökéletes.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
fidig
tag
Gondolkodom egy lámpán, mert tavaly, amikor sötétben mentünk Zánkára, akkor észleltem, hogy sz..t sem ér a lámpám. Ilyenem van.
Túlzottan szétteríti a fényt, és ezért alig látok vele. Egy olyat szeretnék, ami kicsit "pontszerűbben" világít...milyet tudtok ajánlani?A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #31313 üzenetére
ha izzad a kezed így is, hosszúujjúba megdöglesz nyáron, ezzel nagyjából a protektorosak ki is lőve meg túrára fölösleges. Freeridera viszont nem árt... ez meg itt ellentmondás. Olyan kesztyű nincs ami mindkettőre teljesen jó. Ha fáj a kezed meg vmi géleset nézzél, van elég nagy választék.
-
FixY67
senior tag
válasz Vasinger! #31313 üzenetére
Én Barbierit használok, szerintem egész jó. Pláne, hogy utána-előtte valami zselés, drága izém volt, ami kb. két év (sacc/kb. 4-500km) alatt tönkrement és még kényelmetlen is volt...
De hogy ez a gúgli micsoda egy trágya... képkeresőbe beírod, hogy barbieri kesztyű, aztán keress a találatok közt olyat, amin kesztyű van.
...
-
detroit17
tag
Csövi mindenkinek!!
Megvolt ma számomra egy durvább szakasz 1,12perc 26,1km/h átlag
KaraDani már új útvonal -
törölt tag
válasz fpeter07 #31304 üzenetére
Nálam a nyereg felől szoktak fura hangok jönni, mindig kilazul a csavar. Régebben azt hittem, máshonnét (pedálra tippeltem) jön az a zaj, megtévesztő tud ám lenni.
Amúgy én is mindig úgy haladok, hogy folyton fülelek, pláne ha csendes helyen megyek, egyes zajok őrjítőek tudnak lenni. A hajtómű felől mintha nagy ritkán (talán félóránként-óránként) hallanék egy-egy zajt, aztán semmi. Aztán a kavicsok zaja a virsligumin, időnként meg csak a táskámból, illetve a kabátomból jönnek zajok. -
Vasinger!
nagyúr
A segítségetekre lenne szükségem.
Biciklis kesztyűt szeretnék venni, mert anélkül eléggé kikezdi a kezemet ez a napi 3-4 órai bringa, tiszta hólyag már az izzadság miatt. Meg a markolatot sem akarom szétcseszni az izzadságommal.
Nos, mire kell figyelni? Milyen anyag? Protektor? Ujjasat, vagy ujjatlant? Nem profit akarok venni, csak nem a leggagyibbat, szóval ilyen 3-4 k körül max. (páronként )
Elsősorban bicikli túrákra kéne, de másodsorban terepre, freeride-ra és dirt-r-re.
-
venember83
nagyúr
Elég jó befektetés volt Memének ez a prohardveres regisztráció.
Tényleg, a csillebérci kölcsönbringákon nem lesz egy powered by Meme lehúzós?
-
-
venember83
nagyúr
válasz fpeter07 #31304 üzenetére
Bármi lehet. Hála az alumínium akusztikus tulajdonságainak a legtöbb zajt felerősíti, így korántsem biztos, hogy a középcsapágy felől jön, de persze érdemes lecsekkolni a monoblokkot, ha mégis a középtengelytől jönne.
Ariadne: Nekem meg éppen picit nagynak tűnik a 18 col, de ez már ilyen, ha a 16 kicsi volt, 17-es Cube nincs, akkor így jártam.
-
fpeter07
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy mit jelenthet a recsegés? Úgy hallom hogy a hajtóműtől felől jön, de csak ha kicsit erősebben tekerek.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #31301 üzenetére
Hosszra nekem kényelmes (nem hosszabb mint a 19-es Crux). Azt nem bánnám, ha az átlépési magassága kisebb lenne, mert épphogy jó...Szal terepen már nem is érezném magam biztonságban, de aszfalton nem gond, ezt meg úgyis csak ott használom.
Ariadne: tényleg nagyon jók azok a szarvak
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Ó, az Exquisite-em tesója! Nagyon hasonlít a festés, ezért bátran mondhatom, hogy ez milyen szééép bicó! Nálam 173 cm magassághoz 17-es (vagy 17,5? nem tudom, hogy van a számozás pontosan) a váz, de szerintem éppen kicsi nekem.
Azok a kbix szarvak, komolyan mondom, verik bármelyik Ritcheyt, annyira tökéletesek.És hát igen, két bicóval nehéz bírni, ha az egyik kap valamit, a másiknak is kell kapnia, hogy ne legyen féltékeny. Ez nehéz feladat bizony, de hát muszáj vállalni ugye... (gondterhelten sóhajtó smiley)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest