- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
fidig
tag
Szombaton megjöttem a Balcsitól. Jó volt, szép volt, de kevesebbet tekertünk, mint terveztük. A balcsi kör kimaradt, mert bnőm egy vírus miatt legyengült. Ezért csak 60 km körül tekertünk. Egyszer Révfülöpre és egyszer Tihanyba. Jók voltak. Meg az idő sem volt alkalmas mindig. Helyette kirándultunk a tapolcai tavasbarlangba, meg elmentünk bobozni
-
fidig
tag
Másfél hét Balcsi!!!!!!!!!! Jó lesz, jó sok tekerés van betervezve
Úgyhogy ne írjatok túl sokat, mert ha hazajöttem nem győzöm majd visszaolvasni
-
fidig
tag
Közben utánaolvastam és a láncfeszítő csavar a megoldás... tesztelgetem hogy lenne a tökéletes, de még nem találtam meg... úgy érzem mintha még akkor is hozzáérne a felső görgő a fogaskerékhez, amikor teljesen meg van húzva a csavar... de próbálgatom majd
Sajnos nem tudtam Meméékhez elvinni a héten... -
fidig
tag
Egy olyan problémám volna, hogy kiszedtem a hátsó kereket, s mikor visszatettem, akkor 1-es fokozatban a váltó felső fogaskereke hozzáér az "1-es" fogaskerékhez, tulajdonképpen a lánc van csak köztük. Mi lehet a gond? Mit kell állítani? Köszönöm előre is a segítséget.
-
fidig
tag
Nézem a Tour-t, hát nem semmi, 100 km/h-val gurulnak lefelé a hegyről...
-
fidig
tag
Nem tudtok véletlenül használati utasítást Blackburn Flea lámpához?? Igazából a töltésével kapcsolatos dolgok érdekelnének...
-
fidig
tag
Szintmérős km órája van valakinek olcsó, eladó?
-
fidig
tag
Nincs valakinek eladó olyan km órája, ami szintet is mér???
-
fidig
tag
válasz
Ariadne #40370 üzenetére
Elhiszem, hogy szép volt, de úgy érzem jól tettem, hogy nem mentem tovább. Azt a +300 méter szintet nem hiszem, hogy bírta volna a lábam, így is nagyon megszenvedtem mire visszaértem a kocsihoz. Izomlázam szerencsére nincs akkora, mert este vettem egy izomlazítós fürdőt, az kicsit jót tett. De amúgy nagyon elfáradtam. Az a köves rész nagyon durva volt tényleg, ott majdnem borultam egyet
meg sajnáltam szegény bringát is, majd egy alapos tisztítás ráfér majd, meg Balcsi előtt beviszem Meméékhez egy átnézésre is. De jó volt mindenki, jól bírtuk, pedig elég dög meleg volt
Viszont nagyon örülök, hogy felmentünk Prédikálóra, az a látvány tényleg vmi hihetetlen, aki még nem volt ott fent, nem tudja mit veszít.
-
fidig
tag
Mentünk ma egy Dömörkapu - Sikáros - Király-kúti nyereg - Prédikálószék - Kis rigó vendéglő - Szentendre útonalat. 45km táv, 610 m szint (legalábbis nekem, a többiek mentek tovább). Ez volt az első mászásom és hát megdöglöttem rendesen, most fáj minden porcikám. De Prédikálóra mindenképpen érdemes felmenni, gyönyörű látvány tárul az ember szeme elé. Képek itt.
-
fidig
tag
Holnap akkor Szentendréről 9 felé indulunk, de még pontos időpontot közlök.
Valaki akar jönni egy jót Pilisezni? Szentendrei kiindulóponttól számítva olyan 50 km körüli táv és 800m szint lesz...Szerk.: oks, akkor majd legközelebb,de akkor nem úszod meg
-
fidig
tag
Meme!
Egy tartósabb felni (igazából komplett kerék), kicsit terepre alkalmasabb gumikkal milyen ár környékén jönne össze a coach-omra??
-
fidig
tag
Szombat, kiindulópont Szentendre, kb 50 km és 800 m szint a Pilisben. Érdekel vkit?
-
fidig
tag
válasz
ludsimon #40181 üzenetére
Útvonalat tekintve, nem lesz ennyi szint benne. Direkt mondtam a srácnak, hogy nem vagyok erős, első mászás lesz. Meg megyek ameddig bírom
aztán utána eldöntjük, hogy legyen tovább...mondjuk folyamatosan változik az útvonal, úgyhogy jelenleg nem tudom mennyi szintnél járunk
-
fidig
tag
válasz
ludsimon #40179 üzenetére
Hát nem tudom hányan leszünk, de sztem minimum 3-an. És még nincs fix útvonal sem, de terepes rész is lesz benne bőven. De ha jól bírod, akkor menj mindkét nap.
Nekem igazából az első lesz, úgyhogy nem tudom mire vagyok képes, de nem vagyok túl erős, úgyhogy lehet nem lesz nagy táv, szint, de az is előfordulhat, hogy kettéválik a nép. Aki erős mehet többet
-
fidig
tag
Pilis vki hétvégén?
-
fidig
tag
Aki még nem látta volna...de érdekli...
Fertő-tó útleírás itt -
fidig
tag
Elkészült a túraleírás. Akit érdekel olvassa, és várom a véleményét
-
fidig
tag
válasz
ludsimon #39762 üzenetére
Igazából ezt sztem csak félreértette most, de csak a korábbiak hatására. Amúgy meg most is hozod azt a stílust, egyből próbálsz visszatámadni...előbb-utóbb kialakul rólad egy vélemény, amit nehéz lesz megváltoztatni...
Ezt egyáltalán nem támadásnak szánom, szimplán jó tanácsnak, hogy ne kapd fel hirtelen a vizet. -
fidig
tag
válasz
Thulcandra #39605 üzenetére
Azt biztosan nem ajánlottam, mert arra nem jártunk. De jó kiindulópont lehet.
-
fidig
tag
válasz
ludsimon #39610 üzenetére
"Szóval nekem ne merjen még egyszer széllel, meg nem tudom mivel siránkozni. Örüljön, hogy nem ilyen szar az időjárás mint Budapest felett."
Biztosan másfelé vannak akkor a tornádók...emlékeim szerint Washingtonban 60 cm hó esett...inkább örülj, hogy nem viszi le a tornádó a házatok tetejét...amúgy meg egy kis szél miatt nem tudom ki szokott siránkozni...
-
fidig
tag
Holnap délután vár a bringára egy kis karbantartás, mosás. Jól szolgál, nagyon elégedett vagyok vele, a monoblokknál lehet kicsit meglazulva a dolog vagy csak szimplán koszos, mert megvan az a kattogás ami korábban is volt. Vennék egy komplett felszerelést amiben alap szerszámok vannak. Tudtok ajánlani jót? Vagy külön-külön vegyem meg őket?
Szerk.: szerintem nem ronda az a védő a bringán
de hát akinek problémát okoz, az vegye le
-
fidig
tag
Megjártuk a Fertő-tavat. A tavalyihoz hasonló leírás készül majd, de egyenlőre még akad más dolgom is. De röviden. Balfról indultunk Fertőd felé, összesen 160 km lett. Kitértünk Nagycenk, Fertő-Hanság főcsatorna, Eisenstadt, Páneurópai piknik felé. Bővebb leírás képekkel színesítve a továbbiakban várható
-
fidig
tag
Két nap és irány a Fertő-tó
majd az ideiről is készül túrabeszámoló, jó kis képekkel tarkítva...áááááááááááá de várom már
végül 22-en tekerjük körbe majd
jobban mondva 20-an, mert 1 görkoris és 1 babakocsis lesz
-
fidig
tag
válasz
golyani #39270 üzenetére
Értem köszönöm.
Még az a probléma vele, hogy a fékpillangók nem szimmetrikusak egymásra a kerék vonalában meghúzott függőleges szimmetriatengelyre. Az egyik szinte függőleges, a másik pedig kifelé dől picit. Ezt mivel tudom beállítani, hogy jól álljanak? Kis csavar mire szolgál a fékpillangó alján? -
fidig
tag
Vki linkelt múltkor egy marha jó leírást az üléspozíció (nyereg) beállítására, de nem találom....
Tudnátok linkelni egy jót??
Thx -
-
fidig
tag
Én is kezdek már úgy lebarnulni, viccesen néz ki, és azt gondolják. Na napszámos munkát végez
Mi júni végén megyünk a Fertő-tóhoz megint, csak most nem ketten leszünk, egy "picit" többen, 23 fő. Várom már marhára, a tavalyi tekerés nagyon tetszett.szerk.: a szúnyognál jobban az apró bogarakat, muslicákat utálom, az összes a szemembe akar beszállni, bár főleg ezt fűnyírásnál tapasztalom
ludsimon: szerelj a sisakra egy napelemes ventilátort, mint a baseball sapiknál
hát, kinek mi néz ki hülyén
de a legjobb a menetszél
-
fidig
tag
Vki tudja, hogy ha a Megyeri-hídról lemegyek Dunakeszi felé, akkor merre lehet ott továbbmenni? Mert a bringaút elfogy és a 2-esre meg behajtani tilos van...
-
fidig
tag
Itt van pár kép... link
-
fidig
tag
Ma voltam egy nagyon laza 30 km-es tekerésen bnőm családjával. Szentendre Spartól indultunk Budakalász, Megyeri-híd, UVH-n vissza, aztán Rómain ki, majd Budakalász és úgy vissza a Sparhoz. Hát mit mondjak, nem semmi ez a vízhelyzet, Rómain végig homokzsákoznak már keményen. Budakalász üdülőterület részén láttunk olyan házat, amiben az alsószint teljesen víz alatt volt...
Amúgy jó volt ez a laza tekerés, igaz nem volt vmi sok km, de legalább együtt volt a nép
Remélem mindenki tekert egy jót ma. -
fidig
tag
Kíváncsi vagyok ebből mennyi lesz igaz... de elég elszomorító a helyzet...(30 napos előrejelzés)
-
fidig
tag
válasz
KaraDani #37753 üzenetére
Pedig ilyenkor kell tekerni
kiizzadni a napszúrást
Amúgy én sem vagyok 100-as
a héten már másodszor aludtam el, ráadásul a mai volt a legdurvább... én úgy emlékszem, hogy 05:50-kor szólnia kellett volna az ébresztőmnek...de 06:40-kor tapasztaltam, hogy nem szólt...vagy csak nem emlékszem rááááááááááá
-
fidig
tag
Van 2 db eladó Peruzzo HOLDBIKE bringaszállítóm...akit érdekel írjon privit...
-
fidig
tag
Passau - Budapest útvonalat vki megtette már bringával?
Ha igen van róla vmi jó kis leírása esetleg...élmények, tapasztalatok...
Jövőre meg szeretném csinálni... -
fidig
tag
válasz
KaraDani #37604 üzenetére
Sztem sértődés nem kéne, hogy legyen. Mindegy melyik csapatban van az illető, olyan tempót megy amilyet szeretne. De ez jó azért, hogy az elején leszögezitek ezt, mert hát itt a túl aktív érzelmi világú emberekkel nem árt tisztázni
lehet annyira hajtaná a versenyszellem, hogy a hobby tekerést el sem tudja képzelni...
-
fidig
tag
Van 2db vadi új eladó Peruzzo Holdbike bringaszállítóm, akit érdekel írjon privit...
-
fidig
tag
Hosszas filózás után végre megvettem a csomagtartótáskát. Kelly's KB-206-ra esett a választás. Első látásra, tapintásra jónak tűnik, majd élesben is tesztelem. Véleményem szerint a legolcsóbban tudtam hozzájutni, legalábbis remélem, több helyen megnéztem. 12.900 Ft volt.
Itatós hátizsákról meg lemondtam, ebben van kulacstartó is, úgyhogy veszek egy 1l-es kulacsot pluszban és kész.
-
fidig
tag
-
fidig
tag
Erről vkinek tapasztalata?
-
fidig
tag
Erről vkinek tapasztalata? Valaki vásárolt már ott?
-
fidig
tag
válasz
venember83 #36433 üzenetére
Akkor ezek szerint a divatot követi
csak kicsit kevés a piros benne
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Opel topik
- Marathon (2025)
- Óra topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest