Hirdetés
Aktív témák
-
fidig
tag
SZevasztok!
Mi a véleményetek a Mythos gumikról?? Milyen kategória??? (alsó/középső/felső)
Előre is kösz!A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Köszi...
Holnap megyek megvenni az új bringámat. Már nagyon várom, hogy gördüljek vele egyet....
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
válasz CyB0RG #17848 üzenetére
Szép ja...
Brutál lakatok meg tervbe vannak véve... elvileg csináltatok is egyet...csak még meg kell beszélnem a sráccal, hogy tud-e olyat, ami minden igényt kielégít. Azt gondolom, hogy olyat nem igazán tud, amit semmivel sem tudnak leszedni, de ha már megnehezíti a dolgukat, akkor talán letesznek róla...talántalántalánA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Hol kössek biztosítást a bringámra?? Vki tud ajánlani vmit? Egyáltalán van olyan, ami lopás esetén is jó???
[ Szerkesztve ]
-
fidig
tag
Még fél óra és beszerzem a vadat...
-
fidig
tag
Na, megvan az új bringa, eszméletlenül gyönyörű... eddig csak állítgattam be rajta a dolgokat, igazi próbakört még nem tudtam menni, mert esett tegnap, ma meg még nem volt időm... de délután már semmi sem fog visszatartani tőle... felnyomom rá még a kmórát, és irány surány...
Kara: ha van kedved a 27-i héten ráérek, elmehetünk tekerni vmerre...előtte sajna már nem jó...
-
fidig
tag
Én ma csak fallabdázni voltam bringával...de azért utána a két részben történő hegymászás tovább fárasztott, de jól esett...
-
fidig
tag
Egy irtó laza tempós 17 km-s tekerésen vagyunk túl asszonykámmal, meg is lepődtem, hogy milyen lassan gurulunk, de a táj, és a kivilágított város nagyon szép volt...ilyet minden este bevállalnék...na de jövő hét Balaton, Tihany...nagyon jó kerekezések...
-
fidig
tag
-
fidig
tag
MOst hoztam el Abus Bordo Granit X-Plus zárat a kereskedőtől, mit mondjak, nehezebb mint gondoltam kb 1,8 kg írnak rá, hát nekem nehezebbnek tűnik, de mind1, a bringa és én is csak elbírjuk majd
-
fidig
tag
válasz Ariadne #18041 üzenetére
köszi, reméljük úgy fogja minél tovább, annál jobb
én mostanában kaptam rá megint újra a bringázásra, korábban egy jó pár évig nem ültem rajta, s így utólag belegondolva, nagy hiba volt ez részemről, ugyanis hihetetlen élmény...főleg szép tájakonA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Nem járt vki már a Fertő-tó körül???? Tudtok segíteni abban, hogy hol tudnám megnézni, hogyan lehetne Mosonmagyaróvárról eljutni Illmitzbe? Vagy vmi közeli tóparti településhez?
-
fidig
tag
LEnne egy kérdésem km-óra ügyben. Beállítottam a kerékméretet 700c-re. Amikor a bnőmmel mentünk kerekezni, akkor megnéztük, hogy jól mér-e. 2 km után 31 m, 4 km után 60m, 8 km után 116m volt a különbség, annyival többet mért az enyém, pedig ugyanazon az útvonalon mentünk. Érdekes mód mire hazaértünk, 17 km után, ott már csak 60 m volt az eltérés. Kelly's Coach bringám van, elvileg jónak kéne rá lenni a 700c-s beállításnak, nem???
Előre is kösz a segítséget...A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Köszi spartan1 és Ariadne...
Azt hallottam, hogy terhelt állapotban kell lemérni a kerületét, pl felülök a bringára és úgy mérem meg vki segítségével...vagy ez nem jelent semmit méretben???A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
40-622 (700x38C)
A 40-622 mit jelent a guminál???A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
-
fidig
tag
Visszatértem a balatoni nyaralásról...
Kétszer voltam tekerni a bnőmmel...
Rögtön első este egy laza 27 km-t tettünk meg Zánka-Révfülöp-Zánka üdülőkp.-Zánka között.
Második tekerés alkalmával 41 km-t sikerült összehozni Zánka-Tihany-Zánka útszakaszon.
Egy kérdésem volna. Amikor megérkeztem a balatonhoz, s kivettem a kocsiból a bringámat, észleltem, hogy laposabb picit a kerék, ezért is tekertünk el a révfülöpi benzinkúthoz, ott felfújtuk, még tekertünk egy jót aztán haza. Másnap reggel nézem, teljesen le volt eresztve a kerék. Defektjavítás a szelep mellett. Felfújtam, másnap reggelre leengedett. MEgnéztem alaposan, szelep nem enged, a külsőben sincs semmi, mert érdekes módon megint a szelep mellett volt a lyuk, teljesen szimmetrikusan. A felnit is átnéztem. Mikor újból tettem be a belsőt, akkor figyeltem fel rá, hogy sokkal nagyobb mint a felni, tehát mindkétszer a szelepnél gyűrődhetett és úgy lyukadhatott ki...a belső mérete 700/35C-43C, a külső mérete 700/38C, a felnim pedig 622X19-es...
Azóta megtettem vele 41 km-t és ugyanúgy tart a nyomás...
Érdemes új belsőt vennem???
Köszi a segítséget...A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
válasz becuszabi #18496 üzenetére
Köszönöm Nektek a segítséget, minden tanács hasznos...
Egy biztos, biztonságképp beszerzek most egy defektjavító készletet és egy pumpát , mert 7-én indul a balaton körút...de reméljük már bírja a belső, elvileg így már vastagabb a szelepnél a dolog...
Spartan1 én is hálát adok az égnek, hogy van nekem ŐA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Köszönöm a segítséget...
Ki milyen belsőt javasol??? Milyet vegyek?[ Szerkesztve ]
-
fidig
tag
Hát mi legalább 15-en megyünk, és lesz a társaságban egy 62 éves hölgy is...elvileg 5 napra van beiktatva, 4 szállással, abból kettő a társaság vmelyik tagjának telkén, másik kettő meg kempingben, de erről több infot sajna nem tudok...úgyhogy nagyon nagyon laza tempó lesz, lehet úgy csináljuk majd, hogy később indulunk, vagy hamarabb érünk oda, mert azért nagyon lassacskán menni nem mindig élvezet...legfeljebb majd sokat fényképezek és gyönyörködöm a tájban, nézem a nevezetességeket ja és lesz egy csomagszállító autó, úgyhogy ebből a szempontból is könnyebb lesz...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest