Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Oracle!
Voltál valamerre?
Holnap esetleg nincs kedved velem tartani ugyan abban az irányba, csak kicsit tovább tekerni? +20-ra gondoltam, összesen 100km-re gondolok.
Vagy valaki más?
Ez a mai nap így fejeződött számomra be:
Csak ennyi?
A vállam, és a hátam fájt egy picurkát, de semmi egyéb.
A lábam az a végére melegedett be, szóval..undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #30783 üzenetére
oké, te nyertél ~500 méterrel
holnapi terv: vadása-tó, ~70-75 km, az útvonaltól függően. ha olyan szél lesz, mint ma, nekiindulok (tulajdonképpen a mai túra kissé meghosszabbítva)
most mindjárt teszem is fel az outisabb gumikat[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Akkor Én is csatlakozok!Viszont Én most fogok elindulni tekerni!26Km,sötétedés után...
Elég elmebeteg ötlet? ...a többit még nem is írtam le!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
dqdb
nagyúr
válasz detroit17 #30794 üzenetére
Itt nem a majdnem 100 km a lényeg, hanem a majdnem kilométernyi szintkülönbség. Aminek méltó jutalma a lefelé száguldozás
KaraDani: nem mondom, hogy úgy könnyű, mert nem. De a speciális doppingszer csodákra képes
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy 2-3 km/h-t csal.
Nézd meg a beállításait, és írd meg, hogy mennyire volt elállítva.
Most már kíváncsi lettem.De várjál, emlékszel, mikor ott bénázott a nő a váltójával, oda tekertem melléd, és enyhe emelkedőn 21-22 km/h-t mutatott a GPS is, és az órád is!
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #30789 üzenetére
A tracking adatoknál az órám magasabb értékeket mutatott, lehet, hogy meg kellene nézni a beállításait
Érdekes látni, hogy ami nekem egyenletesen tartott tempónak tűnt, az valójában milyen tág intervallumban ugrált.
KaraDani: gratulálok. Nekem ma maximum autóban ülve ment volna ez a táv
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Na megvolt Dobogókő.
98,62km / nettó idő: 5:11:17 / 941m szint óra szerint (-20/30 at tuti vonni kell) / átlag pulzus 136
8 an voltunk, volt monti, cross, és outi is, és elég eltérő erénlétek, úgyhogy tényleg túrásra sikeredett, igaz elég sokszor szakadtunk nagyon szét. Meglepődtem azon, hogy egész jól bírtam És hatalmas feeling volt egy szál mezben 18 fokban tekerni felfelé a kis vékony erdészeti úton, úgy hogy az út mindkét oldalán full hó volt még Fent konkrétan simán lehetett volna hógolyózni egyett 15 fokban
Iszonyat sok bringás volt ma mindenhol kint, és sajnos rengeteg volt már a motoros is fent, nem szeretnem ahogy száguldoznak Megyünk lefelé 50-55 el kanyargós úton, és mintha állva hagynának, úgy mennek el az ember mellett.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Módosítottam a bejegyzést, a track adatok a végén!
Ha jól tudom, akkor az a János utca volt.
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz raczger #30784 üzenetére
Oké, átgondoltam, a szemmértékem úgysem túl jó távolságokban. Úgyhogy a 40%-ot módosítanám szimplán "olyan meredek, hogy én fel nem megyek rajta" típusúra
ludsimon: track adatokból meg tudom állapítani, hogy ez melyik utca lehetett?
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #30778 üzenetére
dqdb igazolja, én feltekertem, kemény vagyok!!
Nagy tányéron mentem (48), 2-es hátul.
undefined
-
raczger
őstag
még ezt a fok dolgot is gondoljátok át kérlek, 40 fok az már gyakorlatilag a derékszög fele, tudom vannak hihetetlen meredek utak, de nagyon csalóka tud lenni, én is mindig bedőlök a látványnak, de haverom polar órája mindig megmondja a tutit.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #30781 üzenetére
Igazad van, én fokra gondoltam. Most, hogy jól beégtem ezzel, tud valaki linket a számítás módjára? Próbáltam keresni, de nem találtam, mindenhol árfolyamot, hozamot és éghajlatot akarnak emelni, nem utat
mod2-re: térkép alapján esélyes, de majd ludsimon GPS adataiból kiderül
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Tudom, melyik utca, lefele sokkal izgalmasabb. Kivéve, hogy időben kell fékezni, mert felérendelt út megy keresztbe a végén lent. Emelkedésre sacc 20%-os emelkedő lehet, fokban viszont a 40 biztos megvan. A számolását sosem tudom az emelkedő %-nak sajna, pedig már mondták párszor...
mod: raczger: Na akkor hasonlóan tippeltünk, annyi lesz az.
mod2: Barátom kikereste, sacc/kb. a Lévay utca lehet az, ha jól emlékszünk, Szentendre térképen, Bükkös-patak mentén megtalálható.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
raczger
őstag
Én is voltam ma tekerni, jó volt, viszont valami barom a bicikli út mellett permetezett és az arra járók természetesen kaptak belőle bőven, én is.
dqdb: az a negyven százalék max 25 lehetett, 40 százalékoson szerintem már fel se tudnád tolni kb
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #30778 üzenetére
Rövid, de nagyon meredek utca volt, maximum 30 méter, aztán lehet, hogy a szemmértékem tévedett. Még a bringát tolni is elég volt rajta. Az biztos, hogy nem nekem találták ki
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Megvolt ludsimonnal a tekerés, részemről végül 58 km lett a táv. Egy felesleges kerülővel körítve a szentendrei skanzenig tekertünk fel, ami április elsején nyit a Google Maps információjával ellentétben.
Rájöttem, hogy gyenge vagyok, mert bár odafelé és visszafelé egy ideig jól ment, de a Nánási úton kipukkadtam, és a 25 km/h feletti utazótempó visszaesett 20-22 km/h környékére, aztán UVH-n 18-19 km/h-ra, és nem bírtam gyorsulni. Fél liter zsíros kóla helyrerakott, de ennek lazán kellett volna mennie Szóval hiába tartottam idén eddig 200 km felett, azt kényelmes városi tempóban szedtem össze.
Visszafelé a bringaúton olyan mozgó ojjjektummal találkoztunk, hogy ahhoz képest gyalogos smafu, kismama smafu, kutyasétáltató smafu, robogós smafu. Nem akarom lelőni a poént, mert ludsimonnak van róla fényképe, addig lehet találgatni
Ja, és TravelContact rulez
Ariadne: szerintem van remény még, mert a gyors eltévedésünkkor én a 40%-os emelkedő elején leszálltam a bringáról "na ne!" felkiáltással, ludsimon pedig lazán feltekert rajta
[ Szerkesztve ]
-
detroit17
tag
na Sziasztok!
Ma megvolt az első komolyabb edzés.:1 órát tekertem de odafele végig szembe szél
rááltam a 22-25km/h-rás tempóra kemény volt.
Hazafele már hátszelem volt de ott is csak 25km/h-ás tempóval mentem.
Hazafele legalább kipihentem. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #30774 üzenetére
Parádfürdő felé. Ilona völgy - Várbükk
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #30769 üzenetére
de jó, dupla
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #30769 üzenetére
igen, még mielőtt feltettem volna a bicajra. aztán közben ellenőríztem még egyszer, meg még itthon is, ennél lazábbra nem lehet állítani....meg annak is utánanéztem, nem tettem-e fordítva a stoplit, de nem.
az is igaz, hogy más rendszerű az 520-as, mint az 505-ös, lehet azért tűnik ennyire másnak.esetleg érzi a pedál, hogy nem shimano cipőm van, hanem speci, és azért gonoszkodik?
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #30757 üzenetére
Köszönöm, most már azért alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt.
Thulcandra: Ó, de szép képek, jó kis túra lehetett.
fpeter07: Némi vonatozás az kell sokszor, de szerintem megéri. Mi már odáig vetemedtünk, hogy van olyan tt, amihez hozzászervezünk hosszú hétvégét vagy többnapos szabadságot is.
rétisün: Ez furcsa, nekem épp az 505-ös volt sokkal erősebb, mind a két pár, amit használtam. Az 520-asok most sokkal jobban kilazíthatók, míg az 505-ösből el is hagytam csavart anno, annyira kilazítottam és mégis jobban fogott. Tuti kilazítottad a pedált, nem lehet rajta tovább állítani?
mod: Na mire végigírtam, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
rétisün
veterán
válasz FixY67 #30767 üzenetére
nekem a második 57 (meg egy csomó rövidebb, de 57 km-esből ez volt a második, hosszabb még az idén nem volt)
jól kicsesztem a széllel, úgy mentem, hogy hazafelé fújjon hátulról odafelé 22-es átlagot mentem, visszafelé meg 35-40 közötti tempóban kényelmesen. a visszaút átlagát nem tudom, mert ugye ebbe beleszámít az odaút is (nem nulláztam le, mikor elindultam visszafelé)
amin viszont meglepődtem (és nem örülök neki) hogy az 520-as pedálba mind be, mind kilépni nehezebben megy, mint az 505-ösbe.....pedig ugyanolyan stopli van mindkettőhöz
[ Szerkesztve ]
-
FixY67
senior tag
Nekem is megvolt az idei első harminc!
...
-
múltkor átmentem tankolni. végig ezt pofáztam:
hurrá nyaralunk! külföldön vagyunk! szia sógor!
az a negyed óra is egy flash volt.
talán egyszer a tavat is körbetekerem. valahogy nincs rá késztetésem, pedig mindig itt van...Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30764 üzenetére
Pontosan! Egy teljesen más világba csöppenünk!
Mi most 3 nap alatt fogjuk körbetekerni, mert jönnek kisgyerekek és idősebbek is.
De a Balatont 2 nap alatt fogjuk már várom mindetA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Thulcandra
senior tag
Az a legdurvább, amit látom te is észrevettél, ahogy átér az ember Ausztriába. Sokkal jobb állapotban van minden, nagyobb a rend, nincs szemét az utak mentén, az utak hibátlanok...
Idén ha minden jól megy sokat fogok arrafelé járni, alapos terepfelderítés van betervezve, minden utat ismerni akarok, azt is ami nincs térképen (Nem csak a tó környékén, kicsit messzebb is, a hegyekben.)
Nyár végére vagy ősszel zárásként be van tervezve az egy napos Fertő tó körbetekerés is, de a pontos útvonalat ahhoz még nem döntöttem el." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
ludsimon
veterán
Érdemes lesz benézni?
Van valami látványosság?undefined
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30760 üzenetére
Jó képek azért én tavaly tekertem körbe a Fertő-tavat ( blogomban láthatod a leírást is )...
De idén is készülünk egy nagyobb társasággal
Ma én is bringázni akartam menni, de előtte szeretném elvinni egy tavaszi szervízre, mert sztem lenne mit állítani rajta, én meg nem vok szakértő... küllők közül is lazult egy kettő, sőt egy olyan laza, hogy teljesen elképedtem...Meme: hétköznap és hétvégén hogyan vagytok nyitva? közben megtaláltam a honlapon bocs
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Thulcandra
senior tag
A régóta várt jó idő végre megérkezett, így rögtön neki is vágtam az útnak amit hónapok óta terveztem. Csütörtökön nyomtam egy bemelegítő kört terepen, nagyjából harminc kilométert, aztán pénteken hajrá külföldre, Fertő tó Ausztriában, oda vissza kicsit több mint nyolcvan kilométer, innét - nekem Mutatok pár kevésbé jól sikerült képet, a fényviszonyok meg a pára miatt igazán szörnyű képeket sikerült összehozni.
Odafele úton először betértem a Féltoronyban található kastélyhoz (a hozzá tartozó park ingyen látogatható egész évben).A parkban vad nyulak ugrálnak fel - alá, úgy látszik megszokták már az embereket, gondolom itt nem bántják őket.
A Fertő tóhoz közelebb érve egyre rosszabb lett az időjárás, hűvös lett és a szél is felélénkült, a levegő nagyon párás volt. Jó képet nem is tudtam csinálni a tóról, egyrészt az idő miatt, másrészt meg nem valamelyik község kiépített kikötőjébe mentem, hanem egy természetes részre, ahol hatalmas nádasok vannak.
Élőben azért a Lajta hegység körvonala is látszott a háttérben még valamennyire, ezt képen már nem sikerült visszaadni.
Leszámítva a tó környékén uralkodó kicsit zord időjárást jó túra volt, mihelyst megérkezik az igazán jó idő jöhetnek a hosszabb, több napos túrák is!
Jó bringázást mindenkinek a mai napra! Én meg pihenek egy picit.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
KaraDani
addikt
Mindenkinek jó tekerést mára!
Én most indulok dobogókőre. Csütörtöki foci utáni izomlázzal, és a jelenle3gi kondival ez jutott eszembe: Mission Codename: Kamikaze
-
ludsimon
veterán
Szép jó reggelt a kerékpárosoknak!
Mindenkinek jó tekerést, kellemes időtöltést!
Ariadne, jobbulást!undefined
-
-
Ariadne
őstag
válasz detroit17 #30750 üzenetére
Kezdetnek, ízelítőnek és edzésnek is jók a teljesítménytúrák, itt klikk találsz egy csomót, csak ki kell szedegetni belőle a bringásakat, aszfaltosból elég sok van. Fontos megnézni a távon kívül a szintet is, mindig jelzik. Nagyon jó hangulatúak szoktak lenni ezek, a részvétel sem drága, nagyon szeretem ezeket, kifejezetten ilyenekre szoktam járni, nem tömegversenyekre.
És te csak outiban gondolkodsz?
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz detroit17 #30744 üzenetére
Én kosárlabdáztam 7 évig. Ott például kb októbertől-májusig volt a versenyszezon. Június-július pihi, lángos, sör, strand - > sörpocak Augusztus közepén kezdtük az alapozást, szeptember végéig teremben nem voltunk, csak futópályán, meg terepfutásokon. Volt, hogy úgy mentünk el az első meccsre, hogy még kosárlabdát nem fogtunk abban az idényben, mert az edző úgy érezte még nem tartunk ott és az alapozás az egész szezont nézve fontosabb mint, hogy az első meccset megnyerjük, vagy sem.
Mi a célod amúgy, hobby versenyzés, vagy csak egy jó általános egészséges erőnlét?
[ Szerkesztve ]
-
detroit17
tag
válasz KaraDani #30743 üzenetére
Inkább nem is kérdezem hogy milyen edzések kellenek az alapozás után elég egyenlőre ennyi de már annyival is többet tudok.
mert ha a saját fejem után mentem volna akkor 30perc tekerek gyorsan. de most má látom hogy ez nem vezet semmire.Tavaly augusztusban kezdtem amúgy,de télre abbahagytam és most a héten kezdtem előről.kár hogy nem tavaly tudtam volna amit most akkor már valamivel előrébb lennék. -
KaraDani
addikt
válasz detroit17 #30742 üzenetére
Félreértés ne essék, nem elkergetni akarlak, csak vannak nálunk sokkal jobb szakirodalmak a témában. Amit az előbb linkeltem például ő írta: [link] Nagy név kis hazánkban Ha elolvastad és nem tiszta valami kérdezz nyugodtan , legjobb tudásunk szerint segítünk.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz detroit17 #30737 üzenetére
Mert az outizás alapvetően nem egy 20-30 perces sportág, hobby szinten meg ennyi idő alatt nem tudsz bejárni semmilyen szebb tájat Nekiártam litániát írni, de inkább nálam okosabbaktól linkelek. [link] Olvasd el például ezt, keresgess még googleban szakirodalmat, így megalapozod az alap tudásod az alapozásról (mekkora szóvicceket gyártok mi? ), és akkor már tudsz konkrétabb kérdéseket feltenni. Nehéz téma szerintem egy fórum keretében, ezt elég nehézkes az alapoktól elmagyarázni.
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #30724 üzenetére
No eredetileg is Szentendrét beszéltünk, én is azt preferáltam volna, akkor visszajutottunk szépen. Ha már ott lesztek és érzitek az erőőőt, tekerjetek fel Pap-rétre. Hogy ne legyen olyan részletes - a Bükkös-patak mellett végigmenve el lehet jutni addig az útig, ami felmegy a skanzen mellett, itt a skanzen mellett tovább kell menni, és aztán az egyik kereszteződés jobbra az út, ami felvisz, de ez is egyszerű, simán amerre a keróút megy. Lefele meg lehet száguldani.
Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
undefined
-
KaraDani
addikt
válasz ludsimon #30701 üzenetére
Neki kell állni dombokat mászni, így nem leszel erősebb. Ráadásul neked az alkatod is jó a mászáshoz.
Ariadne: hú apám ezt kirészletezted Baromi egyszerű amúgy szerintem az egész, nekünk elsőre kb ugyanez ment egy budapest bringástérképpel.
detroit17: ha alapozni akarsz, akkor ne 20-30 perc legyen, hanem inkább "lassab" tempóval több. Ha komolyan gondolod egy pulzusmérős óra nagy segítség lehet, hogy tartsd az egyenletes terhelést huzamosabb ideig. Azt hiszem, már ilyen 5-6 ezer forintért lehet kapni hervisben meg ilyen helyeken, bár azok nem tudom milyenek. Lényeg, hogy EKG pontosságú óra legyen, legyen hozzá melkaspánt, ami mér, mert az pontos.
-
tekeyagd
aktív tag
válasz detroit17 #30732 üzenetére
kipróbáltam ma este a Toxicot, meg a DX-es fénykardot. Mindkettő szuper, a bicajon minde ott van ahol lenni kell, mocskosjó volt vele a Dunaparton a tengelyig érő avarban, a töltésoldalon le-fel. egyedül a nyeregcsőbilincsen kellett húzni,mert liftezett egy nemvártat. a lámpa meg nagyon durva, soha nem megyek este nélküle sehova. büntettem is vele egy bringaúton dekkolo majmot, ráküldtem a villogó módot, csak pislogott,nem kapott szikrát.
-
detroit17
tag
válasz venember83 #30730 üzenetére
Pfúú tényleg de láma vok
Még jöhet egy kérdés?:és ha a nullás szinttől feljebb lépek akkor már hogy fogok tekerni? -
ludsimon
veterán
válasz fpeter07 #30729 üzenetére
Egyszerűen, legalább is nálam, engem a sebesség jobban érdekel, mint a lassú, nyugdíjas tempóban csak nézelődni.
Nekem is most, hogy jön a jó idő, el kell kezdenem hosszabb távokat tekernem ha erős akarok lenni, mert még mindig érzem, hogy iszonyat gyenge vagyok.
undefined
-
-
fpeter07
veterán
Nem tudom hogy ti hogy csináljátok ezt a 20km/h fölött átlagot
Amikor kedvem van gyorsan megyek, ha nincs nem. Meg vhogy izgalmasabb lassan manőverezni mint 30-al lesiklani, úgy nincs meg a féééling -
detroit17
tag
válasz venember83 #30727 üzenetére
Utánna pedig jöhetnek a keményebb edzések..
Lehet hogy hülyeség amit kérdek de hogy lehet bringázás közben figyelni a pulzusszámra?? -
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #30723 üzenetére
Köszi a részletes infót, térképen nézve tökéletesen követhező. Ez a Balatoni utas rész számomra új, én az egyik gyalogos felüljárón vonszoltam volna át a bringát a Budaörsi út felett
Most derült ki számomra is, hogy az UVH-t nem ismeri a Google Maps, mindenképpen az Árpád hídon akart átvezetni a híd két oldala között.
ludsimon: pontosabban te nem voltál Szentendrén, de én már sokszor (bár tavaly egyszer sem). Pontosítanék: csak a 11-es út mellett jártam, de a Duna partján még nem, és arra megyünk.
[ Szerkesztve ]
-
detroit17
tag
NA Valaki segít???
Én úgy gondoltam magamtól hogy egy hónapig kb napi 20 perc olyan 27-30km/h-val.Vagy max 30perc.amúgy outizom.
-
Ariadne
őstag
Lehet, nem kizárt.
No Kő-hegy útvonal.
Hülye gugli maps, már majdnem kész voltam, erre szétszórta a pontjaimat. Meg egyébként is buta, még gyalogos üzemmódban sem ismeri csak a jelölt utakat... Inkább mondom a Lágymányosi híd budai lábától (addig csak eljuttok ): egyrészt ott az Öböl XI (szintén visszafelé érdekes, kigurulni a végéig), nos itt megy Budaörs felé a kerékpárút, azt szoktam követni rendületlenül: Dombóvári út - Szerémi út - jobbkanyar és Hengermalom út (itt ne higgyetek a keróútnak, amikor átmegy az út túloldalára, mivel pár száz m után visszajön, csak gurulni tovább), ott már Etele út a neve, és ilyen "lábas" tízemeletesek alatt ér el az ember a Tétényi úti kereszteződésbe, ott bemegy a parkba a keróút, kutyás nénik között szlalomozva a park végén balra megy el a keróút (Hadak útja), de én inkább jobbra a kereszteződésben megyek tovább egyenesen, irány a Kelenföldi pu. Ott átgurulás az aluljárón, felcikcakk a túloldalon, egyenesen kigurulás a Budaörsi út felé, innen megint követni a keróutat (nagyon jó minőségű), Balatoni út mellett megy szépen külön, aztán a Neszmélyi útnál nyomógombos kereszteződés, szemben fel és azonnal balra kanyar a Hérics utcára (ó, itt laknék azért), az utca végén jobbra kanyarodik a keróút, aztán át egy felüljáró alatt, és innen már egyenesen Budaörsre.A városban addig kell menni, amíg a Templom teret el nem hagyod, értelemszerűen nagy fehér templom lesz ott, mellette közvetlenül jobbra kanyarodva megtalálható egyrészt a Szamos, másrészt innen megy felfelé a Nefelejcs utca. Ahol trükkösen kettéválik, én jobbra tartva szoktam továbbmenni, de mindegy, temető mellett el. Ahol megint elágazik és jobbra egy kellemes lankásabb utca megy, na ott balra a meredek Kőhát utcán fel , az balra kanyarodva belemegy a Víztorony utcába, ott furcsamód lefele kell követni ezt az utcát, majd jobbra tovább. Na innen utcanevet nem tudok, lényeg, hogy ilyen hmm putriszerű házak előtt megy el az ember, de bátran tovább, végül lesz egy fa sorompó, onnan földút, az felvisz a hegyre.
Hazafele ajánlom GPS birtokosok számára útba ejteni a Tavasz utcát, élmény felmenni rajta, bár ottani mércével ez lankás.
Bocsi a hosszúságért... Remélem legalább követhető volt/lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Jogos, csak ahova szoktunk járni, ott olcsóbban kapjuk a hamburgert, annyiért amennyiért mint a rendőrök. Dózsa-Thököly sarka. PalacsintaKirály. Középsuli eleje óta oda jártunk hamburgerezni hetente egyszer. Jó sok zöldséget, meg néha dupla húst dobnak bele, és ha kérjük, akkor simán dupla erőset.
Így 300-ból megvan egy böhöm nagy hamburger, amivel jól lakunk, az erős meg segít józanodni.
(#30717) ludsimon Szúúúszáááá
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
válasz detroit17 #30713 üzenetére
Hmm ha jól csináljuk, akkor általában 10 perc. Egy hubi, majd egy sör. Onnantól, hogy az alapozás megvolt, és kis pihi után lehet folytatni a többi sörrel, majd kávé, és egy hamburger lezárásként. Ez úgy 9-től hajnali 1-2 ig. Napi tempó azért nem, inkább csak heti.
Bringázás meg: folyamatosan kell tekerni, és nem szoksz el tőle.
ludsimon... bakk... muszáj állandóan valakinek a nyakának ugranod? Intézzétek el a ringben, vagy élőben valamelyik PH-s tekerésen.
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
ludsimon
veterán
Már ne haragudj, de közel fél évig volt rajta computer, azért annyit csak tudok, hogy adott sebességben mennyivel megyek...
Na mindegy, ha téged ez mániákusan zavar akkor ez van, én tudom mennyivel megyek, és az a lényeg, nem érdekel más véleménye.
Persze nem tized pontossággal, csak úgy nagyjából. +-2-3 km/h.
Letelekertem 'pár km-t' ezalatt, hogy tudjam, érezzem.Egyébként meg ha megállásokkal GPS szerint 22,5 km/h, akkor nem tudom mit nem lehet elhinni megállások nélkül 25 km/h-n.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
detroit17
tag
Szevasztok
Az alapozás mennyi ideig tart??kb és milyen napi tempóval??
-
Manitou
veterán
válasz Hasaggymeg #30711 üzenetére
Nyugi, én január első pár napján voltam először tekerni(akkor volt egy nap amikor nagyon jó idő volt), utána legközelebb még csak most voltam hétvégén.
De mostmár jön a jóidő, nekem is kicsit edzeni kéne, nagyon ellustultam.
-
Hasaggymeg
veterán
Csak halkan mondom és szégyenkezve (lehet,hogy a nyuggerek2keréken topikba kellene írjam? )de most,hogy már medve,ürge előjött,gólya,fecske itt van én is elővezetem a drótszamarat holnap. (már amelyiket még nem lopták el )
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ludsimon #30703 üzenetére
Nem sok, én is ennyit megyek most kb. igen szenvedősen. bár szinttel.
Ha sokáig tartasz egy tempót, az még messze szokott lenni az átlagtól (általában)
De volt hogy nem mérted, csak "tippelted" máskor, de bocs ha tévedek. Egyébként tényleg nem kötözködésből írom.
Amit dqdb írt, kb. arról van szó.
Amúgy az órák is "csalósak" (az se mér pihenő közben), ha többször lassan állsz meg, pl hagyod sokáig lassítva gurulni, az is lenyomja az átlagot rendesen.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest