Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Bár úgy vettem észre, hogy errefelé "közutálat" tárgyát képezi a márka, aminek biztos megvan az alapja, de szerintem nem teljesen elvetendő valami Lelit gép se, ha találsz jó áron. Én tavaly vettem egy 2016 -os, gyakorlatilag hibátlan Lelit PL042EM gépet 50 000Ft -ért. Nyilván bőven vannak ettől jobb főzők, darálók meg pláne, akár kategórián belül is, de ennyiért szerintem megérte/megéri. Persze tervben van a fejlesztgetése is (PID és hasonlók), mert lenne hova. A daráló+főző kettő az egyben gépekkel az mindenképp hátrány, hogy nem tudod külön a darálót eladni és venni egy másikat, ha később felmerül ez az igény.
Én anno többek közt úgy vadásztam a gépre, hogy beállítottam a hirdetésfigyelőket a szimpatikus márkanevekre történő keresésekre, ahol lehetett (jófogás, stb), aztán vártam a csodát. Pont szerencsém volt, mert ebédszünet előtt ránéztem az emailjeimre, jött az értesítő erről a Lelitről, kb. egy órája rakták föl. Gyorsan felhívtam, megkérdeztem, hogy tényleg ennyi az ára és tényleg semmi baja? Persze. Mondom akkor csak holnap délutánig ne adja el, legyen szíves. Nagyon rendes fiatal anyuka volt, tényleg nem adta el elölem.
Ahogy megbeszéltük, koradélután már hoztam is haza a szerkezetet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Raspberry Pi
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ahogy megbeszéltük, koradélután már hoztam is haza a szerkezetet.