Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Agostino
üzenetére
Próbáltam ezt a félig kéket, nekem nem jött be.
Ezek a lavazzák csak az egyszerűbb képekbe valók (delonghi és társaik), normálisban nagyon rossz végeredményt produkálnak.
Múlt héten kínáltak delonghiból lavazzával, és abból is förtelmes volt, vagy csak az én ízlésem alakult át amióta normális kávét iszok. Régen imádtam.Egyedül csak a kéket merem ajánlani, de azt se nyugodt lelkiismerettel. Inkább vegyél egy őrlőt és olcsóbban jobb/finomabb kávékat tudsz inni.
A "fehér kis cucc" lehet pernye is. Pörköléskor tróger módon én se távolítom el mindet. Ízen nem változtat, csak nem esztétikus.
Tovább kell fejlesztenem a hűtést és nálam is eltűnik majd a pernye, csak kell egy ventilátor
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest