Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Agostino
üzenetére
Próbáltam ezt a félig kéket, nekem nem jött be.
Ezek a lavazzák csak az egyszerűbb képekbe valók (delonghi és társaik), normálisban nagyon rossz végeredményt produkálnak.
Múlt héten kínáltak delonghiból lavazzával, és abból is förtelmes volt, vagy csak az én ízlésem alakult át amióta normális kávét iszok. Régen imádtam.Egyedül csak a kéket merem ajánlani, de azt se nyugodt lelkiismerettel. Inkább vegyél egy őrlőt és olcsóbban jobb/finomabb kávékat tudsz inni.
A "fehér kis cucc" lehet pernye is. Pörköléskor tróger módon én se távolítom el mindet. Ízen nem változtat, csak nem esztétikus.
Tovább kell fejlesztenem a hűtést és nálam is eltűnik majd a pernye, csak kell egy ventilátor
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest