Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Köszi Gábor! 16-al toltam ma. Elég jó lett. Az alá meg nem nagyon mentem én sem. Azt nem tudom, hogy ha lemennék, mondjuk 10 grammig, a vékony pogácsa miatt egyáltalán lenne-e annyi ellenállás hogy felépül a nyomás.
Jx pro -ra visszatérve. Az útmutatója alapján 12-16 klikk az espresso tartomány. Viszont ma egy igen világos pörköpésű kávénál lementem 10,5-re (ezt már török kávénak írja) , és sokkal finomabb volt. Úgy látszik igényelte az apróbb őrleményt.
Többiek, akik vettek még robotot, valami élménybeszámolót nem írnak? Egyébként szuper jó kis készülék. Tök jó érzés hogy emberi erővel készíti az ember a kávét, és nem berreg semmi.
Mellesleg olyan szép, igényes darab hogy a feleségem szerint a konyha dísze. 😀
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest