- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Hehe! Henk is osztotta? Ő a (z egyik) hollandus LM distributor. Illetve Cafelat Robot Paul (Pratt) cimbije. A 9Barista max úgy surf-özhet lefele a hőmérséklettel, ha jéghideg vizet rakunk startnál, vagy esetleg start után meghatározott idővel a hűtőkörbe utólag, úgy h a talpba csak 80g-ot teszünk az előírt 120 helyett. Póbáltam kicsit rátölteni a fix 40-re, de nem szereti. Akkor már kibugyog a hűtővíz, amikor a spirálba ér a 180 fokos víz. Felfelé lehet menni, mert a kevesebb hűtőköri víz az nyilván magasabban hagyja a "kávévíz" hőmérsékletét. Persze mindez szigorúan elméleti alapon, mert eddig csak fasza eszpresszót ittam vele. Szélsőségesen világos/filter pörköléssel nem nyúztam persze. Azt én inkább filterben kultiválom.
@coxymaxi Támad a Mars! Jön a robot-hadsereg. Szept. 21-én kell felmarkolni a motyót. Paul "elfoglalt" default is, de amikor a Hoffmann teszt után beszéltem vele, akkor konkrétan azt mondta, hogy mást se csinál, mint Robot karokat políroz...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest