Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
4 év alatt időnként bepróbálkoztam különféle 'ajánlott' tipusokkal (jura,saeco jobbnak mondott gépei)
no nem magamnak hanem rokonságnak / párom korai kávéjának alternatívájának...mindig csúfos vége lett... nembeszélve a botrány kávékról...
tehát részemről HATÁROZOTTAN ESÉLYTELEN!pár pro gépes szaki meg tud haxolni autómacát , hogy (ideig óráig) 'jó' kávét adjanak bizonyos alkalmas modellek
DE ha otthon nem állítod után az adott kávé őrlési finomságát akkor vagy a produkció lesz pocsék vagy a kis nyomi daráló fog bennük kihalni...részemről pár hónapja tettem le a nagy esküt, hogy se másnak s főleg saját részre SOHA TÖBBÉ nem vagyok hajlandó autómattát venni
ha ezen makacs tények téged nem tántorítanak akkor a
lali.hu alias fragola féle
quick mill automatát tudnám egyedüliként 'ajánlani'
hozzáteszem ilyenem sajna nem volt de lalinak elhiszem, hogy az egy jó gép....van pár termoblokkos quick mill gépem s lehet elfogult vagyok a névvel szemben? (még jó, hogy semmi közük az autumatizmushoz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)