Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GAgyiXyXy

aktív tag

válasz 72lakiluk #84371 üzenetére

Igen, ez a kettő standard jó, talán még az A2, ott régen voltam, akkor jó volt. Kék elefántból kettő is van, ne feledd. Viszont van több hangulatos hely, ahol nem olyan rossz a kávé, jó alapanyagból, de hullámzóan elkészítve. Kedvencem a Szia, egy csepp Toscána Szegeden, de a hölgynek szólni kell, hogy igazi espressót kérsz. Tud(ott) olyat is, de a törzsvevői keveselték gondolom a kávé mennyiségét :) Ő meg megélni akar.. De érdemes, jók a szendvicsek, minden. Rudi&Fickó, igényes hely, itt is a készítéssel lehetnek gondok, de nem vészes. Antique Cafe & Tea, régen jó volt, hangulatos, mostanában nem voltam. A 2Lecsó-ban jó a kávé, ha a barista srác pont ott van. Reök cukrászda, oda inkább süti miatt érdemes bemenni, hitech géppark, elvileg jó kávé alapanyag, de khmmm...maradjunk a sütinél. Van a Barista, na ott is minden minőségi (a lányok is), de a végeredmény.. Orient Cafe vállalható. Az első kettőt (háromat) kivéve a többibe inkább a hangulata miatt érdemes menni és ha még a kávé is iható már nyert az ügy. Most ennyi jutott eszembe.

Én javaslom, ha tehetitek mindet látogassátok meg és számolj be. Szeged belvárosa gyalog bejárható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés