Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
válasz
norkov84
üzenetére
A Sioux szerelhető vízszintesen is, mert van benne dugattyú. Nekem GC-n nem csörög a rézkígyó, ezt vélhetően orvosolni fogja. A manométert is szelíditeni fogja valószínűleg valamennyire. A mutató rezgésével GC-n én is sokat küzdöttem. Végül egy Gaggia EVO gőzcsapra kötöttem. Tökéletes sosem lett, néha még így is enyhén berezeg, de már nem elviselhetetlen mértékben.
Van olyan eszköz egyébként, ami arra hivatott, hogy megszelídítse a manométer mutatóját, de ezt én végül nem vettem meg. Több gyártónál is elérhető pl.:Guglin "pressure dampener" ill. "pressure snubber" címszavak alapján érdemes kutakodni.
(Nyilván önmagában ez az eszköz csak tüneti kezelés, az alap problémát, a vibrációs pumpa pulzálását nem szelídíti meg, csak a manométert kíméli.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest