- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
üzenetére
Nincs a Pivallában OPV? Ne mááár. Biztos vagy benne? Annak alapnak kéne lennie egy ilyen gépnél.
A tejhabosítója viszont nagyon jó amennyire régebben nézegettem. Miért nem azt használtad?A tejhabosítás művészete egyébként a legnehezebb dolog számomra is. Mások gépein többnyire megy, a sajátomon viszont nem. Az én gépem pannarelloja megfelelően használva elfogadható habot készít, de túl sok kemény hab marad a tetején, akármit is csinálok. Leszedtem a pannarello szoknyáját, úgy egy kicsivel jobb lett, de messze nem az igazi. (csak egyetlen lyukon jön ki a gőz egy műanyag végből) Gondoltam, hogy lecserélem az egész gőzcsövet a Silvia v2-es csövére, ami egy bevált módosítás, de előtte inkább kipróbáltam, hogy milyen egy elemes rugóssal, mert láttam videókon, hogy azzal elvileg tökéletes habot lehet csinálni. Nos, nekem azzal sem jött össze. Úgy sejtem, hogy a kezem túl hőérzékeny és nem elég meleg a tej amivel próbálkozom. Most ott tartok, hogy legközelebb egy IKEÁ-s hőmérővel fogom melegíteni a tejet és úgy fogom megpróbálni. Lassan haladok ezzel a témával, mert én nem, vagy legalábbis nagyon ritkán iszom tejes kávékat.
Ha hígítom, akkor (tudom ez sokak számára elborzasztó lehet) tonic-kal iszom jegesen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs