Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
De akkor miért mondta ezt az orvos? Jó, nem mintha lehetne nekik hinni, de mégis...na mind1, ennek függvényében átgondolom megint az egész témát. Köszi az infót!

Amit viszont nem értek: pár éve futottam bele először abba, hogy napi 1-2 liter víz kell. Na mondom hajaj, gyorsan rá kell kapcsolnom! Elkezdtem őrült módon inni a vizet és napi 1 liter teljesítésével is már jóformán óránként járkáltam WC-re. De ha ennyire hiányozna a szervezetemből, akkor miért üríti ki ilyen gyorsan? Egyedül annyi ésszerű megoldást találtam, hogy biztosan túl sok és ezért elvetettem az egész elméletet. Vagy kell idő, amíg hozzászokik a szervezet a nagyobb mennyiséghez....ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest