- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
De akkor miért mondta ezt az orvos? Jó, nem mintha lehetne nekik hinni, de mégis...na mind1, ennek függvényében átgondolom megint az egész témát. Köszi az infót!

Amit viszont nem értek: pár éve futottam bele először abba, hogy napi 1-2 liter víz kell. Na mondom hajaj, gyorsan rá kell kapcsolnom! Elkezdtem őrült módon inni a vizet és napi 1 liter teljesítésével is már jóformán óránként járkáltam WC-re. De ha ennyire hiányozna a szervezetemből, akkor miért üríti ki ilyen gyorsan? Egyedül annyi ésszerű megoldást találtam, hogy biztosan túl sok és ezért elvetettem az egész elméletet. Vagy kell idő, amíg hozzászokik a szervezet a nagyobb mennyiséghez....ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest