Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
Anno, mikor elkezdtem „építeni” a saját gépemet, megígértem, hogy beszámolok a végeredményről. Mostanra jött el az, hogy kb. 2 hónap tesztüzem után volt időm befejezni és elnyerte – egyelőre legalább is – végleges formáját. Ami benne van:
Az opv átkerült a pumpára, mert – az én véleményem szerint-jobb az, ha a tágulási előtt már le van redukálva a nyomás és így legalább nem meleg vizet dob el. Az opv után jön egy Sioux Chief tágulási tartály, ez után megy a víz a rézcsőbe. A rézcső elé került a manométer csatlakoztatásához a leágazás. A gyári opv helyére bekerült egy, többek közt a Gaggia Evoban használatos vízbekötő idom. Ez és a fej közé raktam a kétlépcsős szűkítés egyik, 0,6-os elemét, a másik, egy 0,5-ös a kazán pipacsövében van. Így 60 ml / 10 sec a vízhozam. Sestos pid van benne pt100-zal, szerintem nagyon jól viselkedik. Beépítettem még egy pumpaszabályzó dimmert is + egy manométert. Végül a rézcsővel körbetekert kazánt leszigeteltem. Sajnos a végére olyan "rendetlenség" lett odabent, hogy a vízbetöltő tölcsért le kellett vágnom
De mivel a gyári víztartály helyett úgyis befőttes üveget használok, ez egy cseppet sem zavar 
Az én művem, így is büszke vagyok rá

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Raspberry Pi
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mivel a gyári víztartály helyett úgyis befőttes üveget használok, ez egy cseppet sem zavar