Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
Anno, mikor elkezdtem „építeni” a saját gépemet, megígértem, hogy beszámolok a végeredményről. Mostanra jött el az, hogy kb. 2 hónap tesztüzem után volt időm befejezni és elnyerte – egyelőre legalább is – végleges formáját. Ami benne van:
Az opv átkerült a pumpára, mert – az én véleményem szerint-jobb az, ha a tágulási előtt már le van redukálva a nyomás és így legalább nem meleg vizet dob el. Az opv után jön egy Sioux Chief tágulási tartály, ez után megy a víz a rézcsőbe. A rézcső elé került a manométer csatlakoztatásához a leágazás. A gyári opv helyére bekerült egy, többek közt a Gaggia Evoban használatos vízbekötő idom. Ez és a fej közé raktam a kétlépcsős szűkítés egyik, 0,6-os elemét, a másik, egy 0,5-ös a kazán pipacsövében van. Így 60 ml / 10 sec a vízhozam. Sestos pid van benne pt100-zal, szerintem nagyon jól viselkedik. Beépítettem még egy pumpaszabályzó dimmert is + egy manométert. Végül a rézcsővel körbetekert kazánt leszigeteltem. Sajnos a végére olyan "rendetlenség" lett odabent, hogy a vízbetöltő tölcsért le kellett vágnom
De mivel a gyári víztartály helyett úgyis befőttes üveget használok, ez egy cseppet sem zavar 
Az én művem, így is büszke vagyok rá

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mivel a gyári víztartály helyett úgyis befőttes üveget használok, ez egy cseppet sem zavar