Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qvik27
üzenetére
tökre egyetértek. őszinte leszek, mi az elsőnél olyan szinten talajt vesztettünk anyafejjel, tényleg 1-2 év kellett, mire kialakult az új életünk, pontosabban az kialakult azonnal, de évekig csak loholtunk magunk után és a korábbi tökéletes harmónia helyett kapartunk, míg nem végül megtaláltuk mi is a helyünket az új világban és tényleg boldogok is voltunk. stressz nem igazán volt, inkább csak hiányérzet, állandósuló átmeneti állapot.
másodszorra már szilárd talajon álltunk, mindhárman vártuk nagyon márkot és most is minden rendben. vincének persze nem, most ő vesztett talajt, de erre írtam, hogy szerintem ez megúszhatatlan, egyszerűen nem lehet egy első gyereket a következőre felkészíteni. majd feldolgozza, mi meg nyilván segítünk, én például be vagyok parancsolva mellé éjszakára minden nap, ha pisilni felkelek, azonnal kérdezi, hogy ácsi, hova lesz a séta...

a négy gyerekhez egyébként minden elismerésem (tudom, nincs rá szükséged
, de azért a négy gyerek szuper dolog és hatalmas odaadás és meló is egyben), klassz lehet.mi minden terv szerint megállunk a kettőnél, sajnos későn kezdtük ahhoz, hogy igazán nagy család legyünk. meg, nem is biztos, hogy bármelyikünk elég tyúkanyó alkat hozzá. viszont így is teljes a harmónia.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest