Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rush77

aktív tag

Sziasztok!

Szeretném megosztani az eddigi tapasztalataimat a Majorról illetve szeretnék egy kis segítséget kérni több kérdésben.

Próbálgattam különböző fordulatokon a majort és egyelőre úgy néz ki, hogy most így kb 600-as fordulaton nagyon jó. Összetettebbek lettek az italok.
    Illetve sokkal alaposabb előkészületet igényel (WDT és elsimítás) mert kb félidőnél elkezd spriccelni ha nem vagyok alapos.

A kérdések:
    1- Eddig 20 grammra volt belőve és most kipróbáltam 18 grammal amihez ugye finomabbra kell állítani úgy, hogy megtartom az 1:2 arányt 25mp lefolyással.
    Viszont ennek eredménye egy kesernyésebb ital lett. ez törvényszerű? vagy hogyan tudnám ezt korrigálni?
    2- Van e egyértelmű vélemény arra vonatkozóan, hogy a Majorban ad e valami plusszt a ZM kés?
    3- Hamarosan elkezdek foglalkozni az esztétikai rendberakással és tölcséresítéssel. Addig amíg nincs kész, van valami alternatív daráló ami kompromisszumokkal bár de alkalmas lehet a GC mellé és mondjuk nem agyhalál összeg (‹30k)? Hario Mini Slim Pro, Skerton Pro vagy egyéb hasonló kézi esetleg elektromos (bár ha beállítok egy CM702-vel engem kiraknak otthonról :DDD )?

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák