Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronin s8
üzenetére
vannak iható borai a kerháznak, de nem ez a jellemző. a 3 és a 4 puttony között pedig szinte semmi különbség nincs. amúgy - remélem jól emlékszem az évszámra - jó sokat ittam az 1991-es kerházas 4 puttonyosból, ők mutatták és mondták, hogy az egyik legjobban sikerült boruk. tényleg korrekt volt. és ittam egy csomó vacak kerházast is, jellemző módon.
a linkelt 5p viszont ég és föld, kb. mint omnia a paljoc guatemalához képest.
de nem akarlak győzködni, ahogy nekem az sem fáj, ha valaki omniázik egy delonghiból. csak elég szigorú szoktál lenni ezekkel az emberekkel, amikor büszkén mondják, hogy náluk bizony fontos a jó kávé. annyit mondtam, hogy ha konzekvens vagy, akkor el tudod majd helyezni ezt az aszút is a skálán.
igen, egy szepsy aszú komoly dolog, de szerencsére 20e ft alatt is van élet. például az oremus 3p is körberepüli a kerházast, látatlanban is megígérhetem. 4p-t nem tudok mutatni, hamarosan 3p-t sem, mert megszűnnek. ami nem baj amúgy, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest