- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
WiZARD
üzenetére
Én mikor betévedek egy kávézóba, mindig cukor nélkül kóstolok. Általában sosem jó a produktum, csak keresem az ízeket, de nem találom. Jó, persze nyilván nem jó helyen keresem, vagy nekem más a nyelvszerkezetem, csak reménykedem, hogy hátha most végre érzem azt, amitől mások elalélnak. Aztán megy bele egy pici cukor, valóban pici, meg egy kevéske meleg tej. Ez utóbbi csak azért, hogy elnyomja a savasságát, illetve kiemeljen bizonyos ízeket. Egyszer az életben talán eljutok oda, kóstolok olyan kávét, amihez valóban nem kell semmi "adalék", bár az igaz, hogy nem mindenkinek jelenti ugyanazt a kávé íze. Otthon simán megelégszem egy brikkás la piazza-val. Viszont ha beülök valahová, akkor már magasabb a léc. Gondolkoztam is, hogy akkor vajon mi a fenének akarok én presszót inni? Elmondom hogyan is néz ez ki: A magamfajta nyitott ízkeresők, először beülnek egy közeli costaba, gondolván mert ezt mindenki ismeri, nagy baj nem érhet. Majd szomorúan tapasztaljuk, hogy a csinos barista lányok minden igyekezetük ellenére nem főznek jobb kávét a szomszéd néni kilötyögős omniájánál. De legalább szélvész gyorsak. Na jó egyszer úgy véletlenül megcsapta az orromat valami gyümölcsillat féleség, de azóta sem. Körbe is néztem, nem e rágicsál valaki banánt. És itt meg is áll a történet, vagy ha még elég szomjas valaki, átmehet a starbucksba, ahol méginkább csalódni fog. Nem tudom hol rontják el, de mindig valami keserű ristrettót adtak crema nélkül, magas árcédulával. Innentől fogva feladjuk (már aki nem olvassa a topikot ugye). Marad az otthoni leves, és egyeseknek a három cukros történet, biztos ami biztos alapon. Majd örömmel könyvelem, el, hogy otthon jobbat főzök a kotyogósommal. Legalábbis mást biztosan. Szerencsére azt már megtanultam, hogy nem dőlök be a plázás reklámoknak. Maradt még jónéhány kávézó amit még ki fogok próbálni (cukor nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Analóg fényképezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest