Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
adpeter
üzenetére

Jóóóólvannna!
Akkor még úgy hittem, hogy jolessza.
Már amúgy a szűkebb környezetem is kezdhülyénekkávé-őrültnek nézni!
Bár aztán meg egy jó kávé után jó hallani, hogy nyammognak, hogy ez nagyon finom, meg, hogy ezért ( is) szeretnek ide járni, mert itt mindig olyan finom kávét kapnak.
Mondjuk a legjobb elismerés mindig az asszonytól van, aki eléggé ellene volt a kávéfőzőprojectnek'. Ha valahol iszunk egy kávét és összenézünk, már látom a szemében, meg utána mondja is, hogy ez milyen kaka volt, nem olyan mint otthon. Vagy reggel már várja a jó kis pressót, délután meg a lattét, vagy a kaput.
Sőt, ha magának főz, akkor a kettes szűrőt nem cseréli egyesre, meg nem dupla espressot főz, hanem dupla ristrettot egy csészébe...
Mikor ezt megemlítettem, leb@szott, hogy őneki így ízlik és ne dumáljak bele, pofám lapos puttána!
Akkorjólvanakkor!A hobbit ( Hifi.) akkor adtam el, mikor jött a gyerek. Kellet a zsé. Még hogy felszámolták a hálapénzt intézményét...

De nem baj, a kávé az új hobbim.Tudok egy nagyon jó airbrush művészt neked, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- No Rest for the Wicked
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- RugKing 4 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest