Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Félre értettél, ez nem vario hype akart lenni. Az enyém sem döglött meg, sőt sok másé sem. Az enyémet amúgy már eladtam. Én tartály nélkül használom, és ha beledobok éppen annyi kávét amit kimértem, na azt marha nehezen akarja megőrölni.
Az, hogy mennyi ideje nyúzol egy dolog, (én is régóta nyúztam a variót, előtte a super jollyt, előtte meg mást). Amúgy a legnagyobb bajom vele, az adagonkénti őrlés. Ezzel eddig semminek nem volt baja. Mindegy, nekem óriási csalódás sokkal jobbnak gondoltam). Azért a rögösítést se bagatelizáld el.
De én örülök, hogy neked jó, és neked tetszik, nem téríteni akarok, csupán elmondtam egy véleményt. Akinek így jó az használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs