Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Dehogy veszek én fel rendelést, csak az Urakkal szoktunk itt-ott viccelődni.
A gyártás minőségével kapcsolatban amúgy nem lennének kétségeim, nagyon ügyes a srác, nem mellesleg gépgyártástechnológus, fanatikus, keni-vágja. Még lemezhajlító gép is van otthon...Hasonló gondolatokkal mindig játszok, aztán idő hiányában ködbe vész az összes. Már csak a megmunkálhatóság miatt is a rezet választanám, azért nem saválló acél feldolgozására van berendezkedve. Ha mégis ügyködnék vele, biztos veled kezdeném egy eszmecserével, de koppintanék a rétegtárolók kialakításából is. Illetve a cél az lenne, amit írsz, kés víztérfogat, nagy hőtároló tömeg. Tán ilyen lesz a halálcsillag?

Mondjuk én a szenzort biztosan víztérbe tenném, elvégre arra vesszük fel a célértéket, miért közvetetten szabályoznánk, ha lehet közvetlenül?
Rush77: A lefolyás idejéhez biztosan nincs köze a nyitott karnak. Csinálj 1-1 videót a teljes folyamatról, hátha meglátjuk a hibát.
freaghill: Eltérő az új és a régi Brikka kosara, nem kompatibilis. Meg ha az öntvény nem úgy van kialakítva, hogy fogadjon még egy tömítést, akkor annak sem látom értelmét. Ereszt, vagy miért akarod variálni? Nekem is az újabb (nem a legújabb) 4-es van, nem ereszt, nem is hekkelem.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gyártás minőségével kapcsolatban amúgy nem lennének kétségeim, nagyon ügyes a srác, nem mellesleg gépgyártástechnológus, fanatikus, keni-vágja. Még lemezhajlító gép is van otthon...