- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Kedves fórum társak!
Közeledik a karácsony, így szeretném édesanyámat meglepni egy kávéfőzővel. Előre szeretném leszögezni, hogy semmi tapasztalatom nincs ezen a téren, így kérlek nézzétek el nekem, ha olyat kérdeznék ami számotokra egyértelmű. A fórum nagysága miatt csak bele-bele olvasgattam a hozzászólásokba, de sokkal előrébb nem jutottam a kérdésemmel.
Lényegre térnék. Olyan kávéfőzőt keresek, mely napi 1-2 csészényi cappuccino -t ki tud szolgálni. Nagyon jó lenne ha tejhabosító is lenne benne. Amit szem előtt kell tartanom, az a használhatóság, könnyű karbantarthatóság (tisztítás ne legyen bonyolult), és tartósság. Ami nem kritérium az a csilli-villi kinézet, LCD kijelző (ezeket feleslegesnek tartom). Összegben szeretnék egy kompromisszumot kötni, tehát nem szeretném, ha a felső kategóriát kapnám megoldásnak (értsd: 150-250e Ft).
Mindenhol azt olvasom, hogy a frissen őrölt kávénál nincs finomabb. Sajnos a tapasztalat hiányom miatt nem tudom eldönteni, hogy olyan gépet kellene vennem ami őröl is vagy igazából nincs erre szükségem. Eddig kotyogós kávéfőzőből ivott anyukám, és szeretném, ha minőségben is többet kapna.
Első elképzelésem 50 - 120e Ft között árkategória. Mely márkákat (esetleg pontos típusokat) ajánlanátok aminek kevés a szervizelési igénye (Saeco, De'Longhi, Juri)?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Joc
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest