Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Teljesen szétkaptad az alsó részt? most olvasom

Én csak kitörölgettem ronggyal a babtartályt és daráltam vele döglött kávét, had tisztuljon egy kis kávétól

A felső részt azért lekaptam, átnéztem, próbálgattam hogy lehet söprögetni majd a pangó kávét.Viszont a műanyag elemeken vannak elnyírások, gondolom a nem pontos megmunkálásból fakadó "javítások".Amúgy tökéletesen működik, illeszkedik, nem lötyög (kivéve a felső kés egy picit)
Közvetlenül a forgalmazótól vettem.más: az alátéteket hogy lehet leszedni? ez olyan szinten rá van csavarozva, hogy meg sem mozdul. rendesen megfogni meg nem lehet a kúpot, hogy ne forogjon el, ha csavarni akarom.
és az az "L" alak alátét az jó az ott?Hogy oldottad meg a leszedését?Nekem nem megy, hiába jobbos a menet, illetve semelyik irányba nem mozdul, nekem is elforog a motor.Nem mintha most alátéteznem kellene, de később jól jöhet.Az az L alakú alátét gondolom a terelést szolgálja a kések felé.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest