Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Rush77
üzenetére
Köszi, kíváncsian várom.
Én azt hittem(úgy látom ezen a delonghin), hogy maga a szűrő dupla fenekű van egy sima és egy másik feneke, amin viszont már csak egy nagyon apró lyuk van. A karban lévő műanyagban már csak terelő van, hogy kétoldalra mennyen a kávé, ott már nincs szűkítés!baker_: Annyi különbséggel, hogy én nem mostanában vásároltam, hanem ajándékba kaptuk 2 éve a gépet
Csak most ébredtem rá, hogy sokkal finomabb kávéra van igényem. 
Ha most vásároltam volna, akkor amazonról rendelnék talán újonnan, bár úgy olvastam 2015 vagy azelőtti az ajánlott a Gaggia Classicból is!?sz.zs.: Köszi! Agyalok rajta, egyenlőre az egész csomag sok lenne, feleségem tuti kizár a lakásból

Hülye kérdés, de mi ez az ajándék oscar?
Igaz, hogy tuningolt, de 90ért nem sok kicsit? Bár, ha jól látom ez fullosan tuningolt. Ez mit jelent? (PID, rézcső?)adp: Igen, 29ért vagy használtan hasonló 22 körüli árért lehet várok CM702-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak most ébredtem rá, hogy sokkal finomabb kávéra van igényem.