Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

válasz mester6 #60156 üzenetére

Ha valakinek van elérhető távolságban USB mikroszkópja, akkor csinálhatok jobb képeket is az őrleményről. Én is azt látom, hogy homogén. Először azt hittem, hogy az őrleménytartó oldalára feltapadnak a "liszt" szemek. Majornál ezt úgy minimalizáltam, hogy szitálás közben nem toltam át durván a fémrácsokon, hanem a végét egyszerűen lekoppintottam a mosogatóba. Így a túl finom szemeket elég jól ki tudtam szűrni. Még nem szeretnék semmi véglegest írni a Kinu-ról, főleg nem 3 kávé után, de azért az már most látszik, hogy eléggé rendben van. Tegnap szitáltam egyet, a másikat meg nem. Lefolyásban nem vettem észre semmi pozitívumot a szitált verziónál, bár azt nem én ittam, így az ízéről nem tudok nyilatkozni. Súlyban a Kinu sem kevés, összeszerelésre meg hozza a jó minőségű iparik érzetét. A duplát is pillanatok alatt befalja, bár igazán világos kávéval is ki fogom próbálni. Az a teóriám, hogy a kézinél is fontos az egyenletes tempó, tehát egy világos pöri lehet, hogy borítja majd ezt a szép homogenitást.

Új hozzászólás Aktív témák