Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi.esp.28
csendes tag
És vajon a kávézók ennyire árérzékenyek amikor a 10-20k eurós kávégépük mellé kell tampert vagy akármit vásárolni? Szerintem inkább a minőségre érzékenyebbek, ha ilyen kütyükről van szó, mert gondolom nem a benzinkutakat meg kocsmákat akarod te sem becélozni vele.
Én továbbra sem érzem annyira szükségességét egy csomó új eszköznek, szerintem divat lett mindenkinek kijönni a saját agymenésével a puqpresstől a kvarc bevonatos felsőszűrőig.
Ami mostanában lett elterjedt és tényleg értelme is van az a "maroktamper", de sasa sestic ocd-je után mintha mindenki akarna egy szeletet szakítani pl. az őrleményeloszlatás biznicből is.Megmondom őszintén, én a mostani kütyühullám előtt is ittam nagyon jó kávékat itt pesten, hogy mi lesz az a forradalmi újítás/eszköz amitől akkora minőségbeli ugrás lenne hát nem tudom, (de lehet pont a te motyód). Tudom nem nagy megfejtés, de szerintem még mindig inkább az alapanyagon, vagyis a kávén és a pörkölésen múlik az egész, erre kellene a legjobban odafigyelni.
edit: elég otromba nagy, de szerintem fémből van csak le van szinterezve, a magasságjelölés meg lézerrel gravírozva, vagy festve. az hogy simít vagy tömörít, gondolom csak attól függ, milyen magasságra van állítva.
egyébként sok sikert neked, hátha csak én vagyok ilyen beszűkült!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok