Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Pár nap rövid tapasztalata a GC-vel, egyben vitára is bocsátanám a dolgot, hátha valaki előáll valami okossággal.

Szóval, kezdésnek januári PY Aramóval próbálkoztam, ami ugyan nem tündökölt már igazi fényében, de még mindig sokkal jobbat húztam belőle, mint amit a két hét szünet 1-2 kávézójában ittam. Az 5-6 ital ami készült, még kevésnek bizonyult kiismerni a szabályozást.
Aztán nyitottam 3 napja egy CM Danny Moreno-t, és képtelen vagyok belőle egy jót húzni, csak savakat és pici keserűséget érzek benne, semmi gyümölcsöt. Renekával próbálkozom, 18g-mal. A nyomásszabályzóval is küzdök, mert nem látom átnedvesedni a pogácsát, majd tekerem a potit, és egyszer csak elkezd hirtelen felmenni (ekkor jön meg a pumpa hangja is, eddig csak búg). Utána visszafelé már jobban tudom szabályozni.
Ma megnyitottam a Bean On TT 8020-ast, mondom kell egy kis olasz. Ebből 16g-ot daráltam a Renekába. Elsőre olyat húztam, hogy ejha. Persze gyümölcs meg sav nuku, de úgy egyben volt az ital, egy jól eső olasz lett. A nyomással is tök szépen tudtam felfelé menni, nem volt a hirtelen ugrás, szinte baronként tudtam adagolni. Na és itt a rejtély, amit egyelőre egy dologgal tudok magyarázni: sok a Renekába még a 18g világos pöri is, mert nagyon feltapad a felsőszűrőre, amitől egyszer csak megindul a csatornákon a víz, és ekkor kap erőre a pumpa is. Erre utal még az is, hogy mikor indítom, és elkezd felkúszni a nyomás, 5 bar környékén rendesen rá kell tekernem a potit, mert visszaesik a nyomás. A 8020-asnál ha nem nyúlok hozzá, marad 5 baron, nem kezdett el visszazuhanni.
Ötletek?

Szerk.: vakszűrőzés után egy pillanatra el szoktam indítani, hogy elengedjem a nyomást, aminek olyan hangja van mint ha egy turbófeltöltő szisszenne a gépben, imádom.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest