Új hozzászólás Aktív témák

• Nestor16

senior tag

Hali.

Szereztem egy Saeco Odea Giro Plus kávéfőzőt. Baja az volt, hogy nem főzte le a kávét meg villantotta a... hibakódokat. :) Szétszedtem, kitakarítottam a daráló részét is, a sok kávét, nem sokat foglalkoztak vele. Majd átmosattam cirtomsavval és ekkorra már megjavult, működött ahogy kell.
    Ezek után előjött még egy probléma: ereszti a vizet, rendesen szivárog. Egy lefőzés során egy kis tócsa marad alatta. Szétszedtem megint, látszik, hogy OD VISSZACSAPÓ SZELEP HÁZ P0049 elején szivárog. Pontosan nem sikerült megállapítani, hogy a bilincseknél is szivárog, mert SPMC SZELEP ROGZITO RUGO-nál látszik a legjobban.
    Okosságot kérnék tőletek, hogy hogy lehet pontosabban megállapítani és hogy hol lehet olcsón beszerezni hozzá alkatrészt. Kínából, ebayen nem látok hozzá így szeparáltan alkatrészeket mint magyar oldalon.

Egyébként kotyogósról állhatnánk át ilyen gépre (mármint csak apám kávézik, neki lenne ajándék), ami már komoly kávét képes lefőzni, csak még meg kell javítani (lehet, hogy a vízkőrtelenítés tömített eddig... :D ). Tehát az először van ilyen szerkezet a kezeim között, élvezet volt felfedezni, kitakarítani, de már lássa el a funkcióját.

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák