- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Szereztem egy Saeco Odea Giro Plus kávéfőzőt. Baja az volt, hogy nem főzte le a kávét meg villantotta a... hibakódokat.
Szétszedtem, kitakarítottam a daráló részét is, a sok kávét, nem sokat foglalkoztak vele. Majd átmosattam cirtomsavval és ekkorra már megjavult, működött ahogy kell.
Ezek után előjött még egy probléma: ereszti a vizet, rendesen szivárog. Egy lefőzés során egy kis tócsa marad alatta. Szétszedtem megint, látszik, hogy OD VISSZACSAPÓ SZELEP HÁZ P0049 elején szivárog. Pontosan nem sikerült megállapítani, hogy a bilincseknél is szivárog, mert SPMC SZELEP ROGZITO RUGO-nál látszik a legjobban.
Okosságot kérnék tőletek, hogy hogy lehet pontosabban megállapítani és hogy hol lehet olcsón beszerezni hozzá alkatrészt. Kínából, ebayen nem látok hozzá így szeparáltan alkatrészeket mint magyar oldalon.Egyébként kotyogósról állhatnánk át ilyen gépre (mármint csak apám kávézik, neki lenne ajándék), ami már komoly kávét képes lefőzni, csak még meg kell javítani (lehet, hogy a vízkőrtelenítés tömített eddig...
). Tehát az először van ilyen szerkezet a kezeim között, élvezet volt felfedezni, kitakarítani, de már lássa el a funkcióját.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szétszedtem, kitakarítottam a daráló részét is, a sok kávét, nem sokat foglalkoztak vele. Majd átmosattam cirtomsavval és ekkorra már megjavult, működött ahogy kell.
). Tehát az először van ilyen szerkezet a kezeim között, élvezet volt felfedezni, kitakarítani, de már lássa el a funkcióját.