Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Azt ugye mindenki tudja már itt, hogy GC-n a PID által mutatott hőmérséklet nem nagyon egyezik meg a kifolyó víz hőmérsékletével. Most, hogy volt ez a tesztes (catler vs gaggia) probléma én is rámértem a GC-re. Azt tudtam, hogy meglepően alacsonyra kellett állítanom a PID-et (83-84) hogy iható legyen a produktum, azt hittem az én ízlésem elfuserált, mert itt sokatoknak 90+ ez az érték ezért nagyon nem mertem lejjebb menni. De amiket most mértem az nagyon meglepett.
A táblázatot saját célra készítettem, egy ikeás húshőmérő volt a kalibrált mérőeszközöm
amit a kifolyóba dugtam. A mérések között 20-30 perc telt el. A táblázaton a pirossal írt szám a ténylegesen mért adat, a fekete számot interpolálással kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Rockrider Race 940 S
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit a kifolyóba dugtam. A mérések között 20-30 perc telt el. A táblázaton a pirossal írt szám a ténylegesen mért adat, a fekete számot interpolálással kaptam.