- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mdav88
üzenetére
szándékosan erős és nyilván erősen árnyalandó, de semmi kedvem belemenni a témába, példa volt csak. húsz éve borozom, minden lépcsőt végigjárkáltam már, amit a kávéban nem is fogok. a lényeg, hogy attól, hogy egy bor az ultrahardcore szcéna szerint komplex, még lehet qrva kellemetlen nekem vagy neked, és egy másik, kockázatmentes, alap cucc eshet jobban adott pillanatban. nekem is megvoltak az éveim, amikor a leghozzáértőbbekkel szálaztuk az egyre extrémebb tételeket, tudományosan boroztunk. na, ennél ma már, mindezek infók birtokában is jobban szeretem a hedonista megközelítést. ha nem esik jól, lehet felőlem végtelenül komplex is...
2010-ben egyébként jópár brutál savas, "savanyú" bor született (ha példákat akarnék keresni), ahogy 2012-ben meg csomó savszegény, gejl holmi. a rajnai rizling különben tipikusan tud ilyen kellemetlen lenni, pazar fajta, nagyon összetett borokat ad, de egy masszívan savas, esetleg picit zölden szedett tétel szabályosan fáj. itthon könnyebb "savanyú", nehezen fogyasztható rieslingre futni, mint sem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest