- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mdav88 #50494 üzenetére
szándékosan erős és nyilván erősen árnyalandó, de semmi kedvem belemenni a témába, példa volt csak. húsz éve borozom, minden lépcsőt végigjárkáltam már, amit a kávéban nem is fogok. a lényeg, hogy attól, hogy egy bor az ultrahardcore szcéna szerint komplex, még lehet qrva kellemetlen nekem vagy neked, és egy másik, kockázatmentes, alap cucc eshet jobban adott pillanatban. nekem is megvoltak az éveim, amikor a leghozzáértőbbekkel szálaztuk az egyre extrémebb tételeket, tudományosan boroztunk. na, ennél ma már, mindezek infók birtokában is jobban szeretem a hedonista megközelítést. ha nem esik jól, lehet felőlem végtelenül komplex is...
2010-ben egyébként jópár brutál savas, "savanyú" bor született (ha példákat akarnék keresni), ahogy 2012-ben meg csomó savszegény, gejl holmi. a rajnai rizling különben tipikusan tud ilyen kellemetlen lenni, pazar fajta, nagyon összetett borokat ad, de egy masszívan savas, esetleg picit zölden szedett tétel szabályosan fáj. itthon könnyebb "savanyú", nehezen fogyasztható rieslingre futni, mint sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magisk
- Milyen laptopot vegyek 100-110 ezer körül (HASZNÁLT)?
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest