- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
1-2 hete mértem a GB-n kifolyó víz hőfokot.
Ha rendesen, forró vízzel előmelegített csészébe folyt a víz, és a fejet is felmelegítettem, akkor a multiméter a vízhőfokban kb 5 fokkal mutatott alacsonyabbat, mint a PID. De elég instabil multiméterrel mértem... a Forrásban levő víznél 95 fokot mutatott. tehát amikor mértem, a 81 fokos vizet, 4 fokot eleve hozzáadtam, a PID meg 90-re volt állítva. Hamarosan lesz lézeres mérőm, majd megnézem azzal is, mert azért az életemet nem tenném fel a fenti mérésre
Amúgy valahol 80-85 fok körül van az a pont, ahol látványosan gőzölög a víz, ha kicsit kiengedsz a géppel. ha nem csinálja, lehet, hogy csak 75 fokos még.
De ez meg megint a szobahőmérséklettől, páratartalomtól, stb. függ. ez sem egzakt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy valahol 80-85 fok körül van az a pont, ahol látványosan gőzölög a víz, ha kicsit kiengedsz a géppel. ha nem csinálja, lehet, hogy csak 75 fokos még.