Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• verti1

tag

Kicsit próbálkoztam az új vízterítővel. Alap helyzetben filter papírt is használok, mert sokat javított a vízterítésen és tökéletesen tisztán tartja a gépet. Most papír nélkül csináltam egy duplát, hogy lássam a különbséget. Az eredmény eléggé meggyőző köszönhetően a szűkítőnek és az új vízterítőnek. Szép egyenletes a pogi felszíne, semmi nyoma kimosódásnak, csatornásodásnak. Ilyet csak papírral tudtam produkálni előtte. Félbe törtem a pogit és csináltam úgy is képet róla. Szép egyenletes a színe mindenhol. Egy kicsi sötétebb rész van a sarkában, ott le is tört belőle amikor kiütöttem, ez a kosár aljában a rádiusz ahol nincsenek lyukak, ott nem is fog kioldódni soha, valamint eléggé "ragadósak" ezek az IMS kosarak. A változtatások előtt sokkal nagyobb volt ez a fekete rész. Most jött ki az IMS egyébként valami új bevonattal amihez nem ragad annyira állítólag.

Itt vannak a képek:

Ez a változások előtti nagy vízhozam, négy furatos réz vízterítővel. Szép gödröket csinált és látszik komplett az IMS felső szűrő mintázata.

Ez a változtatások utáni ma reggeli állapot:

Új hozzászólás Aktív témák