Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
Sziasztok!
Rallypix volt olyan kedves, és elhozta ma nekem a megvásárolt Gaggia Baby-t.
Mivel az egész családom elkapta egy óvodai kór, nem mertem beinvitálni, így a ház előtt gyorsan átadta a gépet, pár szóban elmondta, hogyan érdemes nekiállni. És nekiálltam egyedül.Hát kérem, aki Saeco Poemia - Mini Mill párosról váltana feljebb, az kösse fel a nadrágját
.
Tényleg kell egy rendes daráló! Egyelőre csak a kézi Hario van meg. Kiöntöttem kb 6 kávét, megittam 4-et, mire sikerült olyat készítenem, hogy az már tényleg a Saeco szintje felett volt.
Játszottam a hőfokkal is, egész más volt a 88 fok, mint a 98. Semmi tudomány, kicsit hebehurgyán egyszerre próbáltam rajta mindent állítani, a hőfoktól, szűrőkön, mennyiségen, tamperoláson át a daráló állítgatásáig.A lényeg, hogy hittem nektek (Köszi!!) és már pénteken berendeltem egy akciós cm702-est. Ma egyértelmű lett, hogy egész egyszerűen nincs érelme ide-oda tekergetni a kézi Hario 60 fokot ugró állítóját, főleg a múltkori mikroszkópos mérés eredményét látva.
A hozzá adott nyomásfokozós szűrőket nem használtam, de nem is azért vettem, hogy az legyen rajta.
Szóval ha megjön a daráló, és sikerül kitapasztalnom a gépet és a kávét is, akkor majd jelentkezem egy fotóval.Mellékesen valahol a 3. kávé után ittam egy "La Tazza d'Oro" koffeinmenteset is, na az viszont elsőre, mindenféle próbálgatás nélkül nagyon finom lett - persze ezt már a saeconál is tudtam, hogy azt teljesen máshogy kell darálnom is. ÉS egyébként a Saeco-n majdnem ihatatlan volt a doboznyitás után elsőre. A kb 2 hetes szellőzés segített rajta, de most, a Gaggián lett először jó.
Ja, és mégegy: a Hario V60 ICeCoffeeMaker-re lecsapott egy vevő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.