- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ok, az klassz, ha hiszel a bio cuccokban, biztos van is alapja. De a papír és a műanyag zacskó nem igazán aromazáró anyag.
Itt az aromazáró tárolásról beszélgettünk, szerintem ott az alunak és üvegnek nem igazán van alternatívája.
Mondjuk elsőre a papír kíméletes csomagolásnak tűnik, de ha belegondolunk, egy csomó vegyszer kellhet ahhoz, hogy a papír alapanyag erős zacskóvá álljon össze, de ezt nem tudom.
Hogy a műanyag csomagolás mennyire bio, azt sem tudom, biztos van olyan műanyag, ami az.Errefelé azt mondják, hogy a kertészek nappal, a biokertészek éjjel permeteznek.
Én pl. nem vagyok szokva a Bp.i levegőhöz, nekem ott néhány helyen büdös a levegő.
Jó lenne, ha a bio termékek tényleg azok lennének és legfőképpen megfizethetőek. Én is biztos azt vennék, ha megengedhetném magamnak.
Azért azt tudni kell, hogy van egy csomó vegyszer, ami biokertészetben engedélyezett, sokak szerint teljesen indokolatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Exkluzív órák
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest