- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
oké!

Fiorenzato F4 Nano-val szimpatizálok, mert láttam valahol 429 euróért. persze most nem találom. de jó lenne tudni a felépitését. nem akarok megint gagyi műanyagba beleszaladni. a mazzereknél ha jól látom fémből van a menet amivel az őrlőt állitjuk. az nem fog kikopni.basszus mit találtam ma! a gasztronomiának szállitunk italt ugyebár. az egyik cimemen a személyzetnek a backstageben be volt állitva egy valamilyen dupla karos rancilio, és mellé egy rancilio rocky. a személyzet lengyel és bulgár vagy esetleg török. a gép gondolom ki van a nagyközönségtől selejtetzve. ők már másik gépen kapják a kávéjukat. majdnem rákérdeztem az őrlőre, hátha megválnának tőle, de gondolom inkább nem. úgyhogy nem is firtattam. viszont hogy már jó ideje nem volt egyik gép sem letakaritva az tuti, mert annyira retkesek voltak. de még a kávékarok is hányingerkeltően néztek ki.

különben szinte mindenhol mazzereket használnak. kv-gépeket sokszor találok a hátsó raktárakban is kiállitva az üzemből, várva a selejtezésre. legalábbis elég strapásak már ilyenkor, de őrlőt még soha sehol nem láttam így a hátsó lomtárakban. az új gépek meg azok a programozott digitális csodák 10-20 -x ezer euró értékben. a múltkor az egyik kávézóban panaszkodott is a néni, hogy nem győzik javittatni az új gépüket. és persze úgy fejezte be a sztorit, hogy bezzeg a régi gép az mindig működött, alig kellett javittatni.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- LEGO klub
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest